Μήνυμα Α/ΓΕΑ Χ. Χριστοδούλου: Το δικό μας μαχητικό θα είναι το τελευταίο που θα προσγειώνεται πάντα…

Μήνυμα Α/ΓΕΑ Χ. Χριστοδούλου: Το δικό μας μαχητικό θα είναι το τελευταίο που θα προσγειώνεται πάντα…

«Πετάμε ψηλά, πετάμε μακριά, πετάμε όπου χρειαστεί και είμαστε πάντα δίπλα σας. Αυτό είναι το σύνθημά μας για τους φετινούς εορτασμούς της πολεμικής αεροπορίας για τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ. Αυτό είναι το μήνυμα μας και για τους απέναντι, οι οποίοι το παίρνουν καθημερινά. Το δικό μας μαχητικό θα είναι το τελευταίο που θα προσγειώνεται πάντα».

«Εκείνο που επιδιώκουμε με χαμηλούς τόνους αλλά με αποφασιστικότητα, είναι να πετύχουμε την αποστολή μας, η οποία είναι να πετάμε, να μαχόμαστε και να νικάμε. Και όλα αυτά πάντα με ασφάλεια»

Τις παραπάνω δηλώσεις έκανε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων της πολεμικής αεροπορίας για τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ, σε ενημέρωση στους στρατιωτικούς συντάκτες.

Ο Α/ΓΕΑ, αρχικά, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιχειρησιακή ικανότητα των πιλότων της Π.Α., σημειώνοντας πως τα ελληνικά πληρώματα καταλαμβάνουν πολύ συχνά τις πρώτες θέσεις σε επιδόσεις σε Νατοϊκές ασκήσεις, κερδίζοντας έτσι τα εύσημα από συναδέλφους ξένων χωρών.


Σχολιάστε εδώ