Αγρια κόντρα για τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. – Απειλεί με παραίτηση η Παπακώστα;

Αγρια κόντρα για τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. – Απειλεί με παραίτηση η Παπακώστα;

Νευρική κρίση ξέσπασε αιφνιδίως στην κυβέρνηση με αφορμή τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα διαφώνησε έντονα με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, απειλώντας ακόμη και με παραίτηση.

Άποψη της Κ. Παπακώστα είναι ότι δεν πρέπει οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ να προχωρήσουν άμεσα, αναφέρει το iefimerida.gr. Να προχωρήσουν όπως προβλέπει το Προεδρικό Διάταγμα που πέρασε πρόσφατα και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ και δίνει το δικαίωμα στον αρχηγό της ΕΛΑΣ να προχωρά και σε έκτακτες κρίσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ. Αντιδρά επίσης στο γεγονός ότι δεν ενημερώθηκε για την προώθηση του ΠΔ από την υπουργό, πολλώ μάλλον που η δέσμευση από την ίδια την κα Παπακώστα στους ένστολους, ήταν πως οι κρίσεις θα γίνουν στην ώρα τους.

Καμία διάσταση απόψεων μεταξύ της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη και της υφυπουργού Κατερίνας Παπακώστα και κανένα θέμα παραίτησης της υφυπουργού, λένε πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σύμφωνα με το ρεπορτάζ του news247.gr. “Οι υπουργοί είναι στο υπουργείο τους και δουλεύουν” απαντούσαν από το υπουργείο σχετικά με δημοσιεύματα που φέρουν την υφυπουργό να έχει διαφωνήσει με τη Γεροβασίλη για τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ, κάτι που διαψεύδει και το Μαξίμου.

Φωτο: iefimerida.gr

 


Σχολιάστε εδώ