Αλλαγές είχαμε στη σύνθεση του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου

Αλλαγές είχαμε στη σύνθεση του Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου

…όπου συμμετέχει πλέον ο Ιωάννης Γκίκας (πληρεξούσιος υπουργός Β’), ενώ αναπληρωτής εκπρόσωπος του Κλάδου Διπλωματικών Υπαλλήλων ορίζεται ο κ. Δημήτριος Ιωάννου.

Επίσης, εκπρόσωπος της Ένωσης Εμπειρογνωμόνων στο Ανώτατο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του υπουργείου Εξωτερικών ορίζεται η Άννα Δαλαμάγκα (εμπειρογνώμων πρεσβευτής-σύμβουλος Α’) και αναπληρωτής εκπρόσωπος των Εμπειρογνωμόνων ο Αθανάσιος Κοτσίρης (πρεσβευτής-σύμβουλος Α’).

Επίσης, τακτικό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του υπουργείου Εξωτερικών και για το υπόλοιπο της θητείας του Συμβουλίου ορίζεται ο Αλέξανδρος Σταυράκης (πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους), σε αντικατάσταση του Κωνσταντίνου Κυριόπουλου, ο οποίος μετακινήθηκε.

Από τους άτυχους είναι ο κ. Νικόλαος Εξαδάκτυλος, που διορίσθηκε μόλις στις 24 Σεπτεμβρίου μετακλητός αναπληρωτής γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του ΥΠΕΞ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, υπαγόμενος στον γενικό γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας. Και πριν κλείσει μήνα στη θέση του, έφυγε ο υπουργός Εξωτερικών που τον διόρισε…

Άτυχοι και όλοι οι μετακλητοί που είχαν πάρει θέσεις στο πολιτικό γραφείο του κ. Κοτζιά, καθώς γι’ αυτούς έληξε απρόσμενα η θητεία στο υπουργείο Εξωτερικών, αν και μερικοί προσπαθούν να ανοίξουν πόρτα προς το Μαξίμου, μπας και τους ζητηθεί να παραμείνουν… Κάτι μάλλον απίθανο.

Μόνος τυχερός ο στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού κ. Γ. Μητράκος, ο οποίος έτσι κι αλλιώς θα μείνει, καθώς ήταν επιτυχών στον διαγωνισμό για την πρόσληψη εμπειρογνωμόνων στο ΥΠΕΞ με ειδικότητα την… επικοινωνία.

[email protected]


Σχολιάστε εδώ