Μεγάλη απώλεια…

Μεγάλη απώλεια…

«Έφυγε» ένας πολύ καλός φίλος, πάντα χαμογελαστός, άνθρωπος της προσφοράς, που έδωσε νόημα και ζωντάνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο Ανδρέας Δαϊρετζής, δήμαρχος Νέας Ζίχνης επί τρεις θητείες και θα πήγαινε και για τέταρτη αν δεν σταμάταγε ξαφνικά η ζωή του σε ένα ατύχημα.

Και ποιος δεν πήγε στην κηδεία του… Επώνυμοι και κόσμος πολύς, που ήταν για τον Ανδρέα οι δικοί του άνθρωποι. Παντού ήταν μπροστάρης.
Δεν υπήρξε κανείς που να μη δάκρυσε για τον ξαφνικό χαμό του.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη «πενθεί για την αδόκητο απώλειά του. Λάμπρυνε με την παρουσία του την τοπική αυτοδιοίκηση, πάλεψε για τα δίκαια των δημοτών του και διακρίθηκε για την εντιμότητα και το ήθος του», έγραψε σε ανακοίνωσή της.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης σε δήλωσή του τόνισε ότι ήταν «ένας εκλεκτός συνάδελφος, ο οποίος υπηρέτησε με ήθος και αφοσίωση».
«Η απώλειά του αποτελεί πλήγμα για την Κεντρική Μακεδονία και την Αυτοδιοίκηση της χώρας. Υπηρέτησε τον τόπο του και την κοινωνία, ξεχώρισε για την εργατικότητά του, την ακεραιότητα και την ειλικρίνειά του», είπε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στη γυναίκα του, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μας.

Φωτο: www.naftemporiki.gr


Σχολιάστε εδώ