Θα είναι παρών στις δημοτικές εκλογές ο Μώραλης

Θα είναι παρών στις δημοτικές εκλογές ο Μώραλης

 -Σίγουρη η δεύτερη θητεία

Την απόφασή του να διεκδικήσει μια νέα θητεία στον Δήμο του Πειραιά ανακοίνωσε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Όπως είπε ο κ. Μώραλης, με βάση τα έργα, τη διάθεση και τις υποδομές που έχει δημιουργήσει η σημερινή Δημοτική Αρχή αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία και θα την έχει.

Στην ερώτηση για το αν τον ενδιαφέρει η στήριξη των κομμάτων, τόνισε ότι ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» είναι πέρα από τα κόμματα. Είναι πάνω από τις κομματικές ταμπέλες.

Συνεργάζεται με όλους και αξιοποιεί τους πάντες για το καλό του Πειραιά. «Αυτό», υπογράμμισε ο Γ. Μώραλης, «δεν θα το απεμπολήσουμε. Δεν θα το ξεχάσουμε. Θα μείνουμε προσηλωμένοι στο μοντέλο με το οποίο ξεκινήσαμε και πορευόμαστε μέχρι τώρα». Και κατέληξε τονίζοντας ότι: «Σίγουρα είναι χαρά μας όταν κάποια κόμματα έρχονται να μας στηρίξουν. Δεν είναι όμως απαραίτητο. Για μας απαραίτητο είναι να μας στηρίζει η κοινωνία».

• Καρφί στην ίδια συνέντευξη Τύπου από τον δήμαρχο και για όσους τα βλέπουν όλα… στραβά στον Πειραιά και ασκούν κριτική για τα πάντα, βάλλοντας επί δικαίων και αδίκων. «Αλήθεια, όλοι αυτοί, που κόπτονται για τον Πειραιά, που όλο έχουν κάτι να μας πουν, για το παραμικρό, γιατί δεν έρχονται στις εκδηλώσεις που κάνουμε για να ανακοινώσουμε διάφορες πρωτοβουλίες ή έργα που θα γίνουν; Δεν τους ενδιαφέρει να μάθουν τι θα γίνει στον Πειραιά; Τους ενδιαφέρει μόνο να κάνουν κριτική εκ των υστέρων;», διερωτήθηκε ο δήμαρχος.


Σχολιάστε εδώ