Ο Πολάκης αποκάλυψε το σχέδιο για τις εκλογές

Ο Πολάκης αποκάλυψε το σχέδιο για τις εκλογές

-Στο οποίο εντάσσεται και η φυλακή…

Σε διατεταγμένη υπη­ρεσία ήταν ο γνωστός Παύλος Πολάκης, αναπληρωτής υπουργός Υγείας, όταν πήρε τον λόγο στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και έστειλε στους αντιπάλους το μήνυμα να μη βιάζονται γιατί τους περιμένει η φυλακή, απευθυνόμενος κυρίως στα πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ, η οποία απειλεί να πάρει στις κάλπες τα κλειδιά του Μαξίμου και να χάσουν εκείνοι τον παράδεισο.

Είπε συγκεκριμένα ο Πολάκης:
Τις εκλογές θα τις κερδίσουμε αν δεν κόψουμε τις συντάξεις και αυξήσουμε τον βασικό μισθό. Αν υλοποιή­σουμε αυτά που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ. Αν βάλουμε και κανέναν φυλακή. Πρέπει να βάλουμε κάποιους φυλακή.

Κάλεσε, μάλιστα, τη Δικαιοσύνη να επιταχύνει τις διαδικασίες, προφανώς για να είναι κάποιοι επώνυμοι της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ μέχρι τον Μάιο στον Κορυ­δαλλό.

Και ναι μεν υπήρξαν α­ντιδράσεις από κάποιους βουλευτές, του τύπου «Τι είναι αυτά που λες; Θα
πάθουμε ζημιά», όμως για τον Πολάκη πέρα βρέχει, γιατί έριξε τις προει­δοποιητικές βολές καθ’ υπόδειξη. Μάλιστα, δεν πέρασαν λίγες ώρες και βγήκε ο Καμμένος, ο συνεταίρος, να τον επιβεβαιώσει μέχρι κεραίας, προαναγγέλλοντας ότι «θα πάνε όλοι μέσα». Και με την ευκαιρία κάρφωσε και «κάποιους δικούς
μας που μου επιτίθενται χωρίς λόγο», συμπληρώνοντας: «Έχω αποδείξει ότι αντέχω στις πιέσεις, αλλά τα φίλια πυρά με πληγώνουν πιο πολύ».

Το μόνο για το οποίο βρήκαν κάποιοι του ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορήσουν τον Πολάκη ήταν ότι βιάστηκε να αποκαλύψει τα σχέδια της ηγεσίας για το πλάνο μέσα στο οποίο θα δράσει το κόμμα στις ε­κλογές, ενώ κάποιοι άλλοι, πιο… ευαίσθητοι, είπαν ότι αυτά γίνονται, αλλά δεν λέγονται…


Σχολιάστε εδώ