To BEBEFEST έφτασε!

To BEBEFEST έφτασε!

Για πρώτη φορά στην Αθήνα διοργανώνεται το bebefest.

Πρόκειται για το μοναδικό φεστιβάλ εγκυμοσύνης και βρεφικής ηλικίας με πλήθος σεμιναρίων, εκθεμάτων και εμπειριών για τους νέους γονείς με τα μωράκια τους.

Το ερχόμενο Σάββατο 20 & την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 η μεγάλη γιορτή για την οικογένεια ξεκινά.

Σκοπός του είναι να φέρει σε επαφή τους επισκέπτες με τα εκθέματα αλλά και τις γνώσεις, τα μαθήματα, όλα συγκεντρωμένα σ’ ένα μόνο σημείο συνάντησης!

Ως επισκέπτες αναμένονται όσα ζευγάρια θέλουν να ξεκινήσουν την νέα τους οικογένεια ή είναι σε διαδικασία εγκυμοσύνης ή έχουν κάνει ήδη το πρώτο τους μωράκι.

Εδώ θ’ ακούσουν και θα μάθουν για θέματα και πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν από επιστήμονες, θα δουν από κοντά εκθέματα που ήδη γνωρίζουν και θα μάθουν τα καινοτόμα προϊόντα- εξοπλισμούς που χρειάζονται.

Οι συμμετέχοντες παραβρίσκονται εταιρείες βρεφικού εξοπλισμού και εγκυμοσύνης βρεφικών καλλυντικών, πάνες, βρεφικές τροφές, φαρμακευτικές αλλά και πολλά άλλα εκθέματα.

Ως ομιλητές θα παραβρεθούν επιστήμονες και ειδικότερα παιδίατροι, γυναικολόγοι, ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, σύλλογοι μαιών και μαιευτών, οργανισμοί για το θηλασμό, την μητρότητα.

Βιωματικά μαθήματα για γιόγκα, πρώτες βοήθειες, θηλασμού κ.λπ. θα γίνουν από ανάλογους οργανισμούς.

Όλα τα παραπάνω έχουν αναρτηθεί στο site www.bebefest.gr

Θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις απασχόλησης των παιδιών με παιδότοπο και παραστάσεις, σημεία ιδιωτικότητας της θηλάζουσας μανούλας αν αυτό επιθυμεί καθώς και σημεία αλλαγής των λιλιπούτειων επισκεπτών μας.

Είναι πεποίθηση της διοργανώτριας εταιρείας ότι η παρουσίαση όλων των αξιόλογων εκθεμάτων και υπηρεσιών στην χώρα μας θα δώσει την δυνατότητα στους επισκέπτες του bebefest, να επιλέξουν απ’ τα καλύτερα και τα πιο αξιόπιστα προϊόντα, να μιλήσουν με τους υπευθύνους των εταιριών αποκτώντας έτσι μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και βαθύτερη γνώση σε κάθε τι που τους ενδιαφέρει.

Όλα είναι έτοιμα! Σας περιμένουμε όλους ώστε να καταστήσουμε το bebefest θεσμό στον μεγάλο κλάδο της εγκυμοσύνης και βρεφικής ηλικίας!


Φεστιβάλ: Για τους νέους γονείς με τα μωράκια τους
Xώρος: Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου
Hμ/νία : 20 & 21 Οκτωβρίου 2018
Γεγονός: 1ο

Διοργανωτής : MYCHOICE internet+adv+press
Ιστότοπος: www.bebefest.gr
email: [email protected]


Σχολιάστε εδώ