“Weekends at Winter Garden” στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

“Weekends at Winter Garden” στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία δημιουργεί μια αυθεντική εμπειρία brunch και σας προσκαλεί να τη ζήσετε στο Winter Garden City Lounge.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 11.00 μέχρι τις 14.00, ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης και η ταλαντούχα ομάδα του, επιμελούνται ένα μενού αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων και – υπό τους ήχους απαλής μουσικής – δημιουργούν την πιο ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για μια εμπειρία διαφορετική από τις συνηθισμένες: την εμπειρια “Weekends at Winter Garden”.

Οι γνώριμες γεύσεις των χειροποίητων ζεστών γαλλικών κρουασάν συναντούν τη σπιτική μαρμελάδα και την κρέμα βανίλια, που εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν οι ζαχαροπλάστες του ιστορικού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, και δημιουργούν την τέλεια αρμονία αμέσως μόλις συνδυαστούν με το εγχώριο φρέσκο βούτυρο και το μέλι καστανιάς. Τις καλύτερες εντυπώσεις θα δημιουργήσει και το χειροποίητο τσουρέκι με μαστίχα, ένα δημιούργημα προσωπικά επιμελημένο από τον Pastry Chef, Ευγένιο Βαρδακαστάνη, για να συνοδεύσει άρτια τον καφέ, τον χυμό ή το τσάι της επιλογής των εκλεκτών επισκεπτών του Winter Garden.

Την παλέτα των αλμυρών εδεσμάτων του μενού του “Weekends at Winter Garden”, πλαισιώνουν γεύσεις όπως βιολογικά αυγά μελάτα με σολομό μπαλίκ και χαβιάρι, βιολογικά αυγά ‘benedict’ με αστακό και sauce ‘hollandaise’ αρωματισμένη με εσπεριδοειδή καθώς και το αβοκάντο με βασιλικό καβούρι, δίκκοκο σιτάρι και σέλερι° όλα συνοδευόμενα απο ένα ποτήρι σαμπάνια.

Για τον πιο γλυκό επίλογο, η πλούσια ποικιλία επιδορπίων θα σφραγίσουν τέλεια την εμπειρία “Weekends at Winter Garden”.

«WEEKENDS AT WINTER GARDEN»
WINTER GARDEN CITY LOUNGE | HOTEL GRANDE BRETAGNE, ATHENS
ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ | 11.00-14.00
grandebretagne.gr


WEEKENDS AT WINTER GARDEN

The historic Hotel Grande Bretagne creates the most elegant brunch experience and invites you to savor it at the Winter Garden City Lounge.

Every Saturday and Sunday from 11.00 until 14.00, the Executive Chef Asterios Koustoudis and his talented team, curate a menu filled with sweet and savory delicacies and, under the elegant sounds of soft music, create the most ideal atmosphere for an experience not to be missed; the “Weekends at Winter Garden” experience.

The familiar taste of the hotel’s handmade croissants meet the homemade marmalade and the exquisite vanilla cream, which was inspired and created by the pastry team of the historic Hotel Grande Bretagne, and altogether craft the finest harmony once they blend with the indigenous fresh butter and chestnut honey. One of the highlights of this elegant brunch, is the handmade “tsoureki” with mastiha, an exclusive creation, personally curated by the hotel’s Pastry Chef Evgenios Vardakastanis. A delicacy that will excellently accompany the cup of coffee or tea or the glass of fresh juice that our valued -Winter Garden- guest will select.

The savory palette of the “Weekends at Winter Garden” menu finds its best expression when it comes to the perfect serving of dishes such as: soft-boiled organic farm-fresh eggs with balik salmon and caviar, organic farm-fresh eggs benedict with lobster and citrus hollandaise sauce and king crab with avocado, emmer wheat and celery; all accompanies by a glass of champagne.

For the sweetest epilogue, the opulent selection of desserts is the one that will perfectly seal your very own “Weekends at Winter Garden” experience.

WINTER GARDEN CITY LOUNGE | HOTEL GRANDE BRETAGNE, ATHENS
SATURDAY & SUNDAY | 11.00-14.00
grandebretagne.gr


Σχολιάστε εδώ