Ν. Παππάς: Ενοχλούνται για barcode, ΑΕΠΙ, Digea και χτυπάνε την ΕΡΤ

Ν. Παππάς: Ενοχλούνται για barcode, ΑΕΠΙ, Digea και χτυπάνε την ΕΡΤ

Σύγκρουση και με την Αλτερ Έγκο  από τον  Νίκο Παππά. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας Στο Κόκκινο και το Στάθη Σχοινά απαντώντας σε δημοσίευμα του www.in.gr συσχετίζοντας την κυβέρνηση με τον Τιτανικό, αναφέροντας πως είναι «σε διάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ», και «“βαρίδι” ο Νίκος Παππάς”», έδωσε σκληρή απάντηση.

«Αυτή την Κυβέρνηση δεν την πτοούν τέτοιου τύπου επιθέσεις και στοχοποιήσεις. Αυτό έχει φανεί και στο παρελθόν. Αν ρωτήσουν οι συγκεκριμένοι, μπορούν να μάθουν και να καταλάβουν».

Και συνέχισε συσχετίζοντας τις επίθεσεις αυτές με το πρόσωπό του.«Ο συγκεκριμένος Οργανισμός ενοχλείται από το γεγονός ότι η ΕΡΤ απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα επτά ποδοσφαιρικών ομάδων, αλλά και από το ότι ολοκληρώνεται το έργο για την εφαρμογή του barcode στον έντυπο Τύπο». Ο  Ν. Παππάς υποστήριξε πως «κάποιοι επιθυμούσαν να έχουν αυξημένο έλεγχο σε ποδοσφαιρικές ομάδες που είχαν ή έχουν οικονομικά προβλήματα. Το γεγονός ότι η ΕΡΤ συμφώνησε με τις επτά ομάδες και προσφέρει το προϊόν δωρεάν στον κόσμο είναι προφανές ότι ενοχλεί». Δεν σταμάτησε εκεί, επαναφέροντας και το θέμα της αξιοπιστία των κυκλοφοριών, δηλώνοντας πως «Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου διανομής έχει ταυτόχρονα στην κατοχή του και εφημερίδες. Πολλοί θα ήθελαν να μην προχωρήσει το έργο καταγραφής των κυκλοφοριών».

Απαντώντας σε ερώτηση για την ΕΡΤ, ο Ν. Παππάς, επανέφερε τα δύο “όχι” της κρατικής ραδιοτηλεόρασης σε Digea και ΑΕΠΙ. «H EΡΤ έχει κάνει μεγάλα βήματα. Σταματά την καταβολή του 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως στη Digea για τη μεταφορά του σήματός της από τον ιδιωτικό πάροχο δικτύου, και χειραφετείται από την αμαρτωλή ΑΕΠΙ». Κατά τον Νίκο Παππά,  «αυτές οι δύο κινήσεις έχουν ενοχλήσει τη ΝΔ, που βλέπει και τις τηλεθεάσεις να ανεβαίνουν, και κλιμακώνει τις επιθέσεις της. Ελπίζουμε να λογικευτεί και να αφήσει τα στελέχη της να επιστρέψουν στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα».

typologies.gr


Σχολιάστε εδώ