8ο Spetses mini Marathon: Το μεγαλύτερο multi-sport event ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

8ο Spetses mini Marathon: Το μεγαλύτερο multi-sport event ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη διοργάνωση, δεκαεννιά χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών, από 42 διαφορετικές χώρες, βρέθηκαν ξανά φέτος στις Σπέτσες για να λάβουν μέρος ή να παρακολουθήσουν την πληθώρα των αθλητικών, και όχι μόνο, εκδηλώσεων του 8ου Spetses miniMarathon που διεξήχθη μεταξύ 5-7 Οκτωβρίου 2018 υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και του Ε.Ο.Τ.

Η αυλαία άνοιξε την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου με τους παιδικούς κολυμβητικούς αγώνες στην παραλία του Αγίου Μάμαντος, με το πλήθος να καταχειροκροτεί τους μικρούς μας φίλους, και συνεχίστηκε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου με την πλειοψηφία των αγωνισμάτων της διοργάνωσης. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, η μέρα ξεκίνησε με τον νέο αγώνα των 1500 μέτρων κολύμβησης με προσκεκλημένους elite αθλητές τους Νόρα Δράκου (Ομάδα «Herbalife Nutrition»), Απόστολο Παπαστάμο (Ομάδα LG «Αθλητές του Αύριο», στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ), Απόστολος Χρήστου (Ομάδα «Charity4U») και Γιώργο Σπανουδάκη (Ομάδα «Herbalife Nutrition») αλλά και τον brand ambassador του θεσμού Γιάννη Δρυμωνάκο να δίνει δυναμικά το παρών στην γραμμή της εκκίνησης με εξαιρετικό χρόνο τερματισμού.

Βραβευση elite αθλητων στα 5000 μ. κολύμβησης (Δημητρης Κουλούρης Στεφανος Δημητριάδης, Ρωμανός Αλυφαντής) από τον Τάσο Κανελλόπουλο της Garmin και την Αντζελα Κοτρώτσου της Arla Protein

Στη συνέχεια δόθηκε η εκκίνηση του ιδιαίτερα απαιτητικού αγώνα των 5 χλμ. με προσκεκλημένους elite αθλητές τους Στέφανο Δημητριάδη (Team Garmin Greece), Ρωμανό Αλυφαντή (Ομάδα «ArlaProtein») και Δημήτρη Κουλούρη (Ομάδα «Arla Protein»). Από την παραλία της Κόστας, και με την ομάδα της BIOTHERM που φρόντισε για την αντιηλιακή προστασία τόσο των αθλητών όσο και των εθελοντών, ξεκίνησε ο αγώνας των 3 χλμ. κολύμβησης με προσκεκλημένους elite αθλητές τους Δημήτρη Μάρκο (Ομάδα «CBSwimming»), Νίκο Σημαντήρα (Ομάδα «Interwetten») και Κριστέλ Βουρνά (Ομάδα «Melissa»).

Περισσότερα στο runnfun.gr


Σχολιάστε εδώ