Μαχαιριά στην… αλήθεια

Μαχαιριά στην… αλήθεια

Μία τουλάχιστον περίεργη ανακοίνωση έβγαλε ο κατά τα άλλα αξιόλογος πανεπιστημιακός Νίκος Μπελαβίλας, από τα πλέον προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά, που απευθύνεται (αποκλειστικά, όπως αναφέρει) στους πειραιώτες δημοσιογράφους.

Αναφέρει ότι το «Λιμάνι της Αγωνίας» θα συζητήσει και θα αποφασίσει για τις εκλογές όταν έρθει η ώρα. Λέει όμως ακόμα ότι ένας συνωμοσιολόγος δημοσιογράφος βρήκε κάτι… μαχαίρια που βγήκαν στην Αριστερά, ενόψει των εκλογών για τον υποψήφιο δήμαρχο. Επειδή τη φράση την έχει χρησιμοποιήσει η στήλη, που -παρεμπιπτόντως- είχε εκτενές προεκλογικό ρεπορτάζ την περασμένη Κυριακή, αν και αποφεύγει να την κατονομάσει ο κ. Μπελαβίλας, έχουμε να του… θυμίσουμε ότι εκείνος άρχισε τις… μαχαιριές και μάλιστα εναντίον συντρόφων του!

Όταν τους κατηγορεί ως πλαστογράφους που παραποιούν χάρτες για να παραπλανήσουν το δημοτικό συμβούλιο, τι κάνει; Τους… μαχαιρώνει ή τους… λιβανίζει; Οι σύντροφοί του, αν και δεν είχαν να του πουν τίποτα επί της ουσίας, γιατί όντως είχαν κάνει την παραποίηση χαρτών, θυμήθηκαν ότι άλλα έλεγε στο παρελθόν για το λιμάνι και άλλα λέει τώρα και τον στηλίτευσαν.

Τον κατηγόρησαν δηλαδή για… κυβίστηση, κατά το κοινώς λεγόμενο. Αυτό δεν είναι… μαχαιριά; Τα μαχαίρια λοιπόν εμείς απλά τα είδαμε και περιγράψαμε το γεγονός. Γιατί άλλοι τα έβγαλαν από τη θήκη τους. Αυτό ο κ. Μπελαβίλας το θεωρεί… συνωμοσία!


Σχολιάστε εδώ