Κορυφαίος μη αμερικανός παίκτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Κορυφαίος μη αμερικανός παίκτης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Tα αφεντικά μίλησαν. Kαι αποθέωσαν για ακόμα μία φορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι 30 general managers του ΝΒΑ πήραν μέρος στο ετήσιο δημοψήφισμα που διεξάγει το nba.com για τους καλύτερους της χρονιάς και ο Γιάννης δεν έλειπε φυσικά από τις επιλογές τους.

Μεταξύ των 49 ερωτήσεων που έπρεπε να απαντήσουν οι GMs κλήθηκαν να επιλέξουν τον ιδανικό παίκτη γύρω από τον οποίον θα έχτιζαν την ομάδα τους. Το 30% εξ αυτών, λοιπόν, ψήφισε τον Αντετοκούνμπο, πάνω από τον Κέβιν Ντουράντ και τον Άντονι Ντέιβις, οι οποίοι ακολουθούν σε ψήφους με 23% και 20% αντίστοιχα.

Ο Αντετοκούνμπο κυριάρχησε για δεύτερη σερί χρονιά (με 73%) στο ερώτημα για τον κορυφαίο μη αμερικανό παίκτη, πήρε ψήφο για τον MVP, τον καλύτερο περιφερειακό αμυντικό και τον πιο πολυτάλαντο αμυντικό, ψηφίστηκε ο δεύτερος πιο αθλητικός παίκτης στο ΝΒΑ (με 14%) και ο πιο πολυδιάστατος αμυντικός (20%), ήταν τρίτος στην ψηφοφορία για τον καλύτερο σμολ φόργουορντ (3%), τέταρτος σε αυτήν για τον καλύτερο πάουερ φόργουορντ (10%), ενώ ψηφίστηκε ακόμα και στο ερώτημα για τον κορυφαίο… σέντερ!


Σχολιάστε εδώ