Αυστριακός τουρίστας στη Νάξο: «Έλληνες σκουλήκια, να φύγετε από το νησί. Δεν έχετε λεφτά»

Αυστριακός τουρίστας στη Νάξο: «Έλληνες σκουλήκια, να φύγετε από το νησί. Δεν έχετε λεφτά»

-Ο 30χρονος τουρίστας και ο πατέρας του βρίζει και απειλεί τους κατοίκους. Οι κάτοικοι ετοιμάζονται για ομαδικό εξώδικο

Άνω κάτω έχει κάνει τον Ορκό Νάξου Αυστριακός που διαμένει στην περιοχή που έχει κάνει τη ζωή «κόλαση» σε κατοίκους…

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι συγκροτήματος κατοικιών στην περιοχή, η ζωή τους είναι ανυπόφορη καθώς ο 30χρονος Αυστριακός όπως και ο πατέρας του δημιουργούν μια σειρά από προβλήματα στους περίοικους με την άκρως ρατσιστική αλλά και επιθετική συμπεριφορά τους καθημερινά.

«Έλληνες σκουλήκια να φύγετε από τη Νάξο. Είναι δικιά μου. Εσείς οι Έλληνες δεν έχετε χρήματα… να φύγετε» λέει συνεχώς στους κατοίκους απειλώντας τους ότι θα τους σκοτώσει. «Επίσης έχει δυο σκυλιά ελεύθερα, τα οποία και αυτά είναι επιθετικά» λένε στο naxostimes.gr.

«Η συμπεριφορά τους είναι απερίγραπτη. Ερχόμαστε στο νησί να ηρεμήσουμε και αντιθέτως μας γεμίζουν προβλήματα με αυτά που καθημερινά κάνουν. Μας απειλούν συνεχώς για τη ζωή μας και πολλοί από εμάς φοβόμαστε ακόμα και να βγούμε από τα σπίτια μας» δηλώνουν οργισμένοι.

Οι κάτοικοι αρκετές φορές έχουν καλέσει την αστυνομία που έχει κάνει συστάσεις στους Αυστριακούς, χωρίς όμως να συμμορφώνονται. Πλέον όλοι μαζί οι κάτοικοι, που ήδη έχουν κάνει ομαδικό εξώδικο, θα καταθέσουν και μήνυση αφού δεν ξέρουν με ποιο άλλο τρόπο να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

«Είμαστε οργισμένοι! Δε συμμορφώθηκαν σε κανένα όρο του συλλογικού εξώδικου που κάναμε μετά από Γενική Συνέλευση του συγκροτήματος κατοικιών» σημειώνουν.

Περισσότερα στο: news247.gr


Σχολιάστε εδώ