Συνέδριο για τις αλλαγές που θα φέρει ο «Κλεισθένης» στην ΤΑ

Συνέδριο για τις αλλαγές που θα φέρει ο «Κλεισθένης» στην ΤΑ

-Θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Οκτώβρη στο Καρπενήσι

Οι αλλαγές που θα επιφέρει ο «Κλεισθένης» στην ΤΑ, αλλά και πολλά άλλα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των ΟΤΑ, όπως διοίκηση, οικονομία, περιβάλλον ψηφιακή αναδιοργάνωση, χρηματοδοτήσεις, πολιτισμός και αθλητισμός, θα συζητηθούν σε ημερίδα που θα γίνει στο Καρπενήσι, στο συνεδριακό κέντρο της πόλης, στις 25, 26 και 27 Οκτωβρίου.

Το συνέδριο διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων ΤΑ και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καρπενησίου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν ως ομιλητές συντονιστές και συμμετέχοντες αιρετοί, τεχνοκράτες (δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, γενικοί και εκτελεστικοί γραμματείς δήμων και περιφερειών, επιστημονικοί και ειδικοί σύμβουλοι και συνεργάτες ΟΤΑ) και υπηρεσιακά στελέχη της αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ βαθμού, καθώς και στελέχη υπουργείων με συναφείς αρμοδιότητες με τους ΟΤΑ.

Αναμένεται να κατατεθούν 74 εισηγήσεις από αιρετούς, από ακαδημαϊκούς, από στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης, όπως και από ειδικούς επιστήμονες και στελέχη της ΤΑ.

Τις εισηγήσεις θα συντονίσουν 32 ειδικοί επιστήμονες στα αντίστοιχα θέματα και αιρετοί με πολυετή εμπειρία.


Σχολιάστε εδώ