N. Ξυδάκης στον 105,5 Στο Κόκκινο: Δεν αποτελείται όλη η κοινωνία από ανθρώπους που κλωτσούν έναν ανήμπορο

N. Ξυδάκης στον 105,5 Στο Κόκκινο: Δεν αποτελείται όλη η κοινωνία από ανθρώπους που κλωτσούν έναν ανήμπορο

Στη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, ο οποίος τόνισε ότι δεν βιάζεται να γενικεύσει καθώς δεν αποτελείται όλη η κοινωνία από τους ανθρώπους που κλωτσούν έναν ανήμπορο. Όπως σημείωσε στο βίντεο φαίνεται και ο άνδρας με την κοτσίδα ο οποίος προσπαθεί να σταματήσει τους δράστες.

Ο κ. Ξυδάκης στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη και τον Βαγγέλη Καραγεώργο εξήγησε ότι αν δεν υπήρχε το βίντεο της βάναυσης και μέχρι θανάτου επίθεσης που δέχτηκε το θύμα και πως αν δεν υπήρχε παράλληλα η αντίδραση των πολιτών και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – καθώς ο Ζακ Κωστόπουλος ήταν γνωστός – υπήρχε περίπτωση η δολοφονία να περάσει απαρατήρητη στις πέντε γραμμές του αστυνομικού δελτίου.

Για τα διαδικτυακά και τηλεοπτικά δημοψηφίσματα υπέρ ή κατά της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου (από την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ και τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ) ο κ. Ξυδάκης τόνισε ότι δυστυχώς «σε ένα τμήμα της μιντιακής σφαίρας όλα είναι θέαμα, όλα είναι τηλεπαιχνίδι και όλα είναι τζόγος» και όπως επισήμανε «δεν υπάρχουν καν οι άγραφοι κανόνες ηθικής».

Ακούστε το ηχητικό εδώ: stokokkino.gr


Σχολιάστε εδώ