Άσ’ το δούλεμα,  κύριε Όλι Ρεν…

Άσ’ το δούλεμα, κύριε Όλι Ρεν…

-Τώρα τον έπιασε ο πόνος για τη μεσαία τάξη, που υπερφορολογείται
-Ζητάει και νέες περικοπές στο Ασφαλιστικό

Θυμάστε εκείνο τον πρώτο… δεσμοφύλακα, τον Όλι Ρεν, που στην αρχή της κρίσης κατείχε τη θέση του Κοινοτικού Επιτρόπου Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων και, αφού μας έβαλε στη στρούγκα των Μνημονίων, αποχαιρετώντας μας είχε ευχηθεί «Καλό κουράγιο στους Έλληνες» γιατί ήξερε, ως ένας από τους διαμορφωτές των αιματηρών μέτρων, τα δάκρυα και τον μεγάλο πόνο που έφερναν;

Τώρα ο κ. Ρεν είναι κεντρικός τραπεζίτης της Φινλανδίας, προφανώς ως ανταμοιβή για το πακέτο συμμόρφωσης του ελληνικού λαού. Και φαίνεται ότι τον έπιασαν οι ευαισθησίες, αφού στη συνέντευξή του στα «Νέα» είπε: «Η φορολογική επιβάρυνση της μεσαίας τάξης είναι σήμερα πολύ μεγάλη και ανησυχώ πολύ γι’ αυτό». Μα τις δικές σου αποφάσεις υλοποιούν οι «τροϊκανοί» διάδοχοί σου, κύριε Ρεν.

Και δεν έφτανε εκείνη η σφαγή, δηλώνει τώρα ότι χρειάζεται να μπει μαχαίρι στο Ασφαλιστικό γιατί «το ασφαλιστικό σύστημα εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο ακριβά στην Ευρώπη, το οποίο πρέπει να χρηματοδοτείται, και συνεπώς αυξάνει άμεσα και έμμεσα τη φορολογική επιβάρυνση των εργαζομένων».


Σχολιάστε εδώ