Συντροφικά καρφιά…

Συντροφικά καρφιά…

Ανέβηκε η ένταση στην εκδήλωση που διοργάνωσε στην Αθήνα η ομάδα των Σοσιαλιστών μαζί με το think tank του SPD, «Φρίντριχ Έμπερτ», όταν πήρε τον λόγο η Λούκα Κατσέλη, η οποία μεταξύ άλλων είπε ότι στην Ελλάδα πρέπει να συνεννοη­θούν οι προοδευτικές δυνάμεις, και αναφέρθηκε ευθέως στον ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας έτσι υπόσταση στις επίμονες φήμες που κυκλοφορούν τελευταία ότι ετοιμάζεται να ενταχθεί στην κυβέρνηση.

Στο βήμα διαδέχθηκε τη Λούκα ο Ξενοφών Κοντιάδης, ο οποίος μίλησε για τα έξι σημεία του λαϊκισμού, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τήρησε και τα έξι, αλλά όπως τα εφάρμοσε «το κράτος Δικαίου επιβίωσε και δεν γίναμε Βενεζουέλα».

Τη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος απευθυνόμενος στη Λ. Κατσέλη είπε: «Επειδή έχω καιρό να σε δω, Λούκα, για να σε ρωτήσω, εσύ δεν ήσουν επικεφαλής του οικονομικού προγράμματος όταν μπήκαμε σε Μνημόνιο; Αυτά δεν τα ξέρατε, ξαφνικά τα ανακαλύψατε;».

Η απάντηση της Λούκας ήταν… μασημένη, ναι μεν αλλά, πήγαμε να τα μαζέψουμε, όμως δεχθήκαμε επίθεση από τις χρη­ματαγορές…


Σχολιάστε εδώ