Δ. Τζανακόπουλος: Αισιοδοξία για τις συντάξεις – Θα εξαντλήσουμε την 4ετία (βίντεο)

Δ. Τζανακόπουλος: Αισιοδοξία για τις συντάξεις – Θα εξαντλήσουμε την 4ετία (βίντεο)

Αισιόδοξος πως δεν θα εφαρμοστεί το μέτρο της μείωσης των συντάξεων εμφανίστηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, o οποίος παράλληλα, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra και στον Γιώργο Μελιγγώνη.

Ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρθηκε στην κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, και στην αύξηση του κατώτατου μισθού. Αναφέρθηκε επίσης και στα αναδρομικά στους γιατρούς, στους ένστολους και στους εκπαιδευτικούς, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το επίδομα ενοικίου.

Επίσης ο κ. Τζανακόπουλος σχολίασε τις προτάσεις του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, και επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία για την πολιτική που κρατάει απέναντι στις περικοπές των συντάξεων. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μίλησε και για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, αλλά και για το εμπάργκο της Νέας Δημοκρατίας προς την ΕΡΤ, καθώς και για το εμπάργκο της κυβέρνησης προς τον ΣΚΑΙ.

Επίσης σχολίασε και το Κίνημα Αλλαγής, το οποίο χαρακτήρισε αποκομμένο από την ευρωπαϊκή πραγματικότητα.


Σχολιάστε εδώ