ΑΜΕΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΥΤΙΜΕ.GR ΤΗΣ INTERAMERICAN!

ΑΜΕΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΜΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΥΤΙΜΕ.GR ΤΗΣ INTERAMERICAN!

Μια νέα εποχή εγκαινίασε η ΠΟΜΙΔΑ από τον Σεπτέμβριο του 2018 στο εξαιρετικής σημασίας ζήτημα της ασφάλισης ακινήτων των μελών της, η οποία μπορεί να συγκριθεί με την ”επανάσταση” που έκανε τον Ιούλιο του 2004, δημιουργώντας το πρώτο και μοναδικό εθνικής εμβέλειας «ομαδικό» ασφαλιστήριο κτιρίων!

Έχοντας να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις της ψηφιακής υπερεξάπλωσης σε συνδυασμό με την δυσβάστακτη οικονομική κρίση που πλήττει πολλαπλάσια τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι είδαν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις να πολλαπλασιάζονται μέσα σε λίγα χρόνια, καθώς και την μεγάλη ανάγκη για ολοκληρωμένη και προσιτή ασφάλιση των μελών της, τόλμησε και έκανε το μεγάλο βήμα. Διευρύνοντας την ήδη πολύ πετυχημένη συνεργασία με την ηγέτιδα ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία της ελληνικής αγοράς, την INTERAMERICANεντάσσει το πρόγραμμα ΠΟΜΙΔΑ-ΚΑΤΟΙΚΙΑ  στην ψηφιακή πλατφόρμα της www.anytime.gr προσφέροντας την δυνατότητα στα παλιά και στα καινούργια μέλη μας να ασφαλίσουν τις κατοικίες τους για όλους τους κινδύνους άμεσα και σε πραγματικό χρόνο (real time), μέσω πολλών ασφαλιστικών και τιμολογιακών επιλογών και με πραγματική πρόσθετη έκπτωση 10% επί των τιμών της πλατφόρμας!

Τα νέα ασφαλιστήρια κατοικιών του προγράμματος ΠΟΜΙΔΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ θα συνάπτονται πλέον μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της AΝΥΤΙΜΕ, ενώ τα ασφαλιστήρια στα προγράμματα ΠΟΜΙΔΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ και ΠΟΜΙΔΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ θα εξακολουθήσουν να γίνονται  όπως έως τώρα, μέσω της «Εταιρείας Μεσιτών Ασφαλίσεων Κ2» – www.k-2.gr, ο επικεφαλής της οποίας κ. Νίκος Κεχαγιάογλου έχει πάντοτε την ευθύνη της ανάπτυξης του προγράμματος ασφάλισης κτιρίων της ΠΟΜΙΔΑ σε όλη την Ελλάδα ( τηλ. 210-99020900  &  210-3230400 και ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ).

Τα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ θα μπορούν να ασφαλίζουν τις κατοικίες τους μέσω τριών προγραμμάτων τα οποία διαφέρουν ως προς τις καλύψεις τις οποίες προσφέρουν και ως προς το αντίστοιχο κόστος τους. Ταυτόχρονα δικαιούνται τη μειωμένη ετήσια συνδρομή μέλους των 25€ αντί της κανονικής των 40€ ! 

ΠΟΜΙΔΑ


Σχολιάστε εδώ