ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ “REBOUND ΦΙΛΙΑΣ”

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ “REBOUND ΦΙΛΙΑΣ”

Μπορεί οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα, όμως μια πρώτη γεύση του τι θα ακολουθήσει μπορούν να πάρουν οι φίλοι του μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, στο διεθνές τουρνουά καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο «Rebound Φιλίας», το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 22 έως 24 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό γήπεδο Καλαμίτσας, το «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καβάλα.

Η διοργάνωση ανήκει στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με την αμέριστη συμπαράσταση και συμμετοχή της ΟΣΕΚΑ, αλλά και τη σημαντικότατη δράση του νομαρχιακού συλλόγου ΑμεΑ Καβάλας και του αθλητικού σωματείου ΑμεΑ «Ίρις Καβάλας». Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Στο τριήμερο διεθνές τουρνουά θα πάρουν μέρος οι: Εθνική Βουλγαρίας, Εθνική Ελλάδας, Άρης Θεσσαλονίκης και Ίρις Καβάλας. Οι αγώνες της διοργάνωσης θα καλυφθούν με live streaming από τη σελίδα της ΟΣΕΚΑ στο facebook.

Επίσημος προσκεκλημένος, ο οποίος θα μας τιμήσει με την παρουσία του και θα κάνει το τζάμπολ (αλλά και κάποιες από τις βραβεύσεις στην τελετή λήξης) είναι ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και πρώην πρόεδρος του ΠΣΑΚ, Λάζαρος Παπαδόπουλος.


Σχολιάστε εδώ