«Uncharted Expedition» είναι το όνομα ενός ταξιδιωτικού πακέτου…

«Uncharted Expedition» είναι το όνομα ενός ταξιδιωτικού πακέτου…

…που διαφημίζει το αυστραλιανό ταξιδιωτικό πρακτορείο Intrepid Travel αντί 7.000 δολαρίων, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι πρόκειται για μια μυστηριώδη περιήγηση στην Κεντρική Ασία, με ζόρικες συνθήκες, ενίοτε χωρίς πρόσβαση σε ρεύμα, με έντονη πεζοπορία και άλλες κακουχίες.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα nzherald.co.nz, οι προορισμοί περιλαμβάνουν χωριά που δεν εμφανίζονται στο Google Maps και οι δέκα ταξιδιώτες θα πρέπει να διανύσουν 3.500 χιλιόμετρα στο «πουθενά» κυριολεκτικά, με μόνες διαθέσιμες πληροφορίες το σημείο έναρξης και το τέλος του ταξιδιού: Την Αστάνα του Καζακστάν και το Ουλάν Μπατόρ της Μογγολίας.

Στο κόστος των 7.000 δολαρίων δεν συμπεριλαμβάνονται οι πτήσεις. Ο συνιδρυτής της εταιρείας που διοργανώνει το ταξίδι δήλωσε ότι δεν ταιριάζει σε όλους αλλά στους πιο θαρραλέους και είπε τα εξής: «Δεν θα ξέρετε πού πηγαίνετε, τι θα δείτε, πού θα μείνετε ή τι θα τρώτε. Θα υπάρχουν μεγάλες διαδρομές, σποραδικά ρεύματα Wi Fi, μερικά κρύα ντους και κάποιες λιχουδιές στον δρόμο, όπως γάλα φοράδας». Όσοι ριψοκίνδυνοι προσέλθετε…


Σχολιάστε εδώ