Τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων εξήγγειλε ο πρωθυπουργός – Πλάκα θα ‘χει να ανακοινώσει και την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ

Τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων εξήγγειλε ο πρωθυπουργός – Πλάκα θα ‘χει να ανακοινώσει και την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ

♣ Την επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης…

♣ Το Μνημόνιο το έσκισε ήδη, όπου να ’ναι θα διώξει με κλωτσιές τους δανειστές από τη Βαστίλη.

♣ Η πρεμούρα που έχει πιάσει Αμερικανούς κι Ευρωπαίους να κλείσει γρήγορα το Σκοπιανό δείχνει ότι ξέρουν ότι δεν θα βρουν πιο… πρόθυμη και πιο υποταγμένη κυβέρνηση στο μέλλον.

♣ Ο Μητσοτάκης χαίρεται που η χώρα δεν μπορεί να βγει στις αγορές ή μου φαίνεται;

♣ Αυτό εννοούσε ο Τσίπρας όταν έλεγε παλιότερα ότι εμείς θα χτυπάμε τα νταούλια κι οι αγορές θα χορεύουν. Πάνω στο… μνήμα μας!

♣ Πήραμε εταιρεία από άνθρωπο του Ζάεφ, δώσαμε στον Ζάεφ τη Μακεδονία. Μία η άλλη, που λένε…

♣ Το κακό δεν είναι που η ΝΔ έχει πρόγραμμα για τη χώρα. Το… χειρότερο είναι ότι μπορεί να έχει την ευκαιρία να το εφαρμόσει.

Κατά τα φαινόμενα, από το να βγει η χώρα στις αγορές, πιο πιθανό είναι να βγει ο Τσακαλώτος με τη Σκάρλετ Γιόχανσον.

♣ Π. Καμμένος: «Η δήλωση του Ντιμιτρόφ ότι είναι ‘‘Μακεδόνας’’ εξοργίζει τους Έλληνες». Σκέψου πόσο τους εξοργίζει αυτός που του έδωσε το δικαίωμα να το λέει.

♣ Ευτυχώς το ξεκαθάρισε η Όλγα Γεροβασίλη: Πέρασε η εποχή που οι υπουργοί έδιναν εντολές για συλλήψεις. Αν χρειαστεί θα τις κάνουν οι ίδιοι. Οι… υπουργοί!

♣ Συγκριτικά, περισσότερες φορές πηγαίνει στον ΣΚΑΪ ο Άδωνης από ό,τι ο Αλαφούζος.

♣ Άρχισαν οι διεργασίες για τη διαδοχή του Γιούνκερ στην προεδρία της Κομισιόν. Επικρατέστεροι… Jack Daniels και Johnnie Walker.

♣ Συνεργασία με όμορους πολιτικούς χώρους προτείνει ο Π. Σκουρλέτης. Άργησε. Όπου να ’ναι ρίχνει αυλαία το «Δελφινάριο».

♣ Η Φώφη είναι σίγουρη ότι το ΚΙΝΑΛ «θα πρωταγωνιστήσει στη γέννηση του καινούργιου». Με εξωσωματική θα είναι ή με παρένθετη μητέρα;

Στην Παπακώστα ο Τσίπρας ανφάς της θυμίζει τον Ανδρέα, προφίλ τον Καραμανλή κι από μακριά τον… Σπαλιάρα.

♣ Αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας και με ΣΥΡΙΖΑ και με ΝΔ ο Β. Λεβέντης. Θα συνεχίσει… σόλο καριέρα στο κουκλοθέατρο.

♣ Τη θέση της για τη συμφωνία με τα Σκόπια ανέλυσε σε συνέντευξη Τύπου η υφυπουργός Κ. Νοτοπούλου. Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση της Φαίης Σκορδά.

♣ Και νέο ατύχημα είχε ο Γιωργάκης με κανό. Και μετά μας έκανε εντύπωση γιατί… έριξε στα βράχια ολόκληρο καράβι.

♣ «Δεν ήρθε ακόμη η ώρα να κάνω νέο κόμμα», δηλώνει ο Αντώναρος. Λογικό. Αργούν ακόμη οι Απόκριες!

♣ Η στιχουργός Εύη Δρούτσα εντάχθηκε στους ΑΝΕΛ γιατί ο πατέρας της ήταν φίλος του πατέρα του Καμμένου. Φοβερό, δεν λέω, επιχείρημα…

♣ Δηλαδή, επειδή ένας θείος μου ήταν κολλητός του μπατζανάκη του Κωστέτσου, εγώ πρέπει να βγω στο modeling;

Το να προσχωρεί κανείς στους ΑΝΕΛ τώρα που καταρρέουν, δύο τινά μπορεί να σημαίνει: Είτε είναι πολύ απελπισμένος είτε δεν τον πιάνουν πια τα… φάρμακα.

♣ Εξήγησε ο Β. Λεβέ­ντης ότι η Ένωση Κεντρώων φτιάχτηκε για να φέρει το νέο στο πολιτικό σύστημα. Κι εμείς που νομίζαμε ότι ήταν για να καλύψει το κενό που άφησε το… Τσίρκο της Σόφιας.

♣ Έλληνες ψαράδες έστειλαν εξώδικο στην κυβέρνηση γιατί το Λιμενικό αφήνει τους τούρκους ψαράδες να «αλωνίζουν» στο Αιγαίο. Πάνε γυρεύοντας…

♣ Να τσαντιστούν Κοτζιάς και Καμμένος και να τους αφήσουν να «αλωνίζουν» και στο… Ιόνιο! Τον Παγασητικό, τον Σαρωνικό, τη λίμνη του Μαραθώνα…

♣ Εκεί στην ΕΡΤ, αντί να ταλαιπωρούν πήγαιν’-έλα την Κ. Παπακώστα, γιατί δεν της δίνουν μόνιμη εκπομπή;

♣ Όταν λένε ότι η Νοτοπούλου είναι αρμόδια για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, εννοούν τα τρίγωνα Πανοράματος και τα λαχματζούν Κομοτηνής;

♣ Πώς γίνεται αυτή η χώρα να αλλάζει κάθε τόσο σελίδα και συνεχώς να πηγαίνει αδιάβαστη; Δεν μπορεί, θα ’χει ανάδρομο Ερμή ο… Χωμενίδης.


Σχολιάστε εδώ