Όνειρο ήταν και πάει…

Όνειρο ήταν και πάει…

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο 13′ με τον Πρίγιοβιτς, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το 1-1 της Πορτογαλίας. Αυτό το… καταραμένο σκορ, που όποτε το παίρνει σε πρώτο εκτός έδρας ματς στο  Champions League ο Δικέφαλος δεν μπορεί να το αξιοποιήσει στη ρεβάνς.

Η ομάδα του Λουτσέσκου πλήρωσε τα πολλά λάθη που έκανε στην άμυνα και απέναντι στην ανώτερη Μπενφίκα ηττήθηκε με το βαρύ 1-4 και έτσι δεν θα δώσει το παρών στην κλήρωση για τους ομίλους του Champions League.

Συνεχίζουν στους ομίλους του Europa League οι ασπρόμαυροι.

Τα γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσε δύο ο Σάλβιο με πέναλτι (26′ και 50′) και από ένα οι Ζαρντέλ και Πίτσι σε 20′ και 39′.

Η ήττα από την Μπενφίκα, η πρώτη τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, μοιάζει να είναι ένα πολύ καλό μάθημα για τους παίκτες και τον Λουτσέσκου ενόψει της συνέχειας, γιατί η χρονιά δεν τελείωσε σήμερα, έχει πολύ δρόμο μπροστά της.

Το θερμό χειροκρότημα της κερκίδας στο φινάλε της βραδιάς έδειξε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα είναι εκεί δίπλα στην ομάδα του…

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιμένει στο βασικό κορμό της ομάδας, αυτόν που τον έφερε ένα βήμα πριν από την είσοδο στους ομίλους του Champions League επιλέγοντας να ξεκινήσει τον «τελικό» με την ενδεκάδα που μετράει τον περισσότερο χρόνο μαζί στα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Πασχαλάκης, στην άμυνα η γνωστή τετράδα αποτελούμενη από τους Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα και Βιεϊρίνια. Το δίδυμο Κάνιας-Μαουρίσιο ως εσωτερικοί μέσοι, με τον Πέλκα λίγο πιο μπροστά, ενώ στην κορυφή θα ξεκινήσει ο Πρίγιοβιτς. Σε ό,τι αφορά τα δύο «φτερά» της επίθεσης Λημνιός και Ελ Καντουρί ξεκίνησαν αφήνοντας στον πάγκο τους Ουάρντα και Ζαμπά.

Η Μπενφίκα είχε τον Εδουάρδο Σάλβιο στο αρχικό σχήμα της, όπως και τον Σεφέροβιτς στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Φερέιρα, ενώ οι υπόλοιποι που επέλεξε ο Ρουί Βιτόρια ήταν οι ίδιοι εννιά που ξεκίνησαν και στο ματς του «Ντα Λουζ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο filathlos.gr


Σχολιάστε εδώ