Και ο Μπομπ Τράα υπερασπιστής του Γεωργίου!

Και ο Μπομπ Τράα υπερασπιστής του Γεωργίου!

Ήταν ο πρώτος εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Αθήνα

-Που κατηγορείται ότι ως πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ φούσκωσε τα ελλείμματα για να επιβάλει η «τρόικα» σκληρότερα μέτρα
-Έλληνες πήγαιναν και του έδιναν στοιχεία κατά της Ελλάδας

Αξιοσημείωτος είναι όχι μόνο ο αριθμός των υποστηρικτών του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου αλλά και το πόσο σημαντικές θέσεις κατέχουν σε διεθνές επίπεδο με επιρροή στα υψηλά κλιμάκια. Μια υποστήριξη που δεν έχει προηγούμενο, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι ο άνθρωπός τους. Και τον προστατεύουν με κάθε τρόπο.

Ένας ακόμη που εμφανίστηκε ως προστάτης του Ανδρέα Γεωργίου είναι και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μπομπ Τράα, ο πρώτος εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Αθήνα από τη στιγμή που μπήκε η Ελλάδα στη μέγγενη των Μνημονίων.

Προσφέροντας την απόλυτη στήριξή του στον Γεωργίου, φτάνει στο σημείο να λέει στη συνέντευξή του στην «Καθημερινή» ότι «Η Ελλάδα ουσιαστικά εξαπάτησε τον εαυτό της, υποστηρίζοντας πως το έλλειμμα ήταν σχετικά μικρό στην αρχή».

Και καταλήγει λέγοντας ότι «δεν έχει αποκατασταθεί η αξιοπιστία της από το (…) πλήγμα που της επέφεραν οι επανειλημμένες αγωγές κατά ορισμένων ανθρώπων (κυρίως κατά του κ. Γεωργίου, του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ) που προσπάθησαν να παρουσιάσουν τα πραγματικά στοιχεία».

Ρουφιάνοι τού έδιναν στοιχεία για την Ελλάδα!
Ο Τράα όμως αποκαλύπτει ότι πήγαιναν στο γραφείο του ΕΛΛΗΝΕΣ και κάρφωναν τη χώρα τους στον εκπρόσωπο του ΔΝΤ, που ζητούσε πιο σκληρά μέτρα κατά της Ελλάδας.

Λέει συγκεκριμένα στη συνέντευξή του:
«Έκανα καινούριους φίλους στην Ελλάδα, με τους οποίους διατηρώ επαφή. Εντυπωσιάστηκα επίσης από το πόσοι έρχονταν στο γραφείο μου και μου εξηγούσαν πώς λειτουργούν τα πράγματα στη Ελλάδα γύρω από ζητήματα για τα οποία δεν είχα ιδέα προτού ζήσω στην Ελλάδα».


Σχολιάστε εδώ