H ΑΕΚ επιστρέφει εκεί που ανήκουν οι πρωταθλητές

H ΑΕΚ επιστρέφει εκεί που ανήκουν οι πρωταθλητές

H ΑΕΚ επιστρέφει εκεί που ανήκουν οι πρωταθλητές

Η «Ένωση» έκανε τη ζωή της δύσκολη απέναντι στη Βίντι. Ή μάλλον η Βίντι στο 2ο ημίχρονο με το σύστημα που επέλεξε ο προπονητής της Ουγγρική πρωταθλήτριας “στρίμωξε”, την ΑΕΚ στο… τέρμα του Μπάρκα.Παρόλο, λοιπόν, το «θρίλερ» της ρεβάνς το όνειρο έγινε πραγματικότητα και η ΑΕΚ επέστρεψε στους ομίλους του Champions League ύστερα από 12 χρόνια.

Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Μάνταλος στο 48΄, ενώ ισοφάρισε ο Νεγκό στο 57΄. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η ΑΕΚ, λόγω αποβολής του Λόπες στο 80΄.

Τελικά και παρόλο την “τρικυμία” των παικτών της Ένωσης, η ομάδα άντεξε στην πίεση των Ούγγρων και επεκτείνοντας το αήττητο ευρωπαϊκό σερί σε 14 ματς, πανηγύρισαν έξαλλα με περίπου 40.000 κόσμου.

Διαιτητής Σίμον Μαρτσίνιακ (Πολωνία)

Κίτρινες: Σιμόες – Νικόλοφ, Νεγκό, Χάτζιτς, Φιόλα

Κόκκινη: Λόπες (80΄), Λιβάγια (αποβλήθηκε ενώ είχε τελειώσει το ματς και είχε γίνει αλλαγή),

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Λόπες, Μάνταλος (90΄ Τσόσιτς), Κλωναρίδης (62΄ Πόνσε), Λιβάγια (84΄ Άλεφ)

ΒΙΝΤΙ (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβατσιτς, Φιολα, Γιουχάς, Βινίσιους, Στοπίρα, Νικόλοφ (46΄ Πάτκαϊ), Χάτζιτς, Νεγκό, Κόβατς, Λάζοβιτς, Μάρκο Σέποβιτς.


Σχολιάστε εδώ