Νέος γραμματέας ο Σκουρλέτης – Ο Τσίπρας έθεσε σε εκλογική ετοιμότητα ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση

Νέος γραμματέας ο Σκουρλέτης – Ο Τσίπρας έθεσε σε εκλογική ετοιμότητα ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση

O Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος είπε πως: «η πολιτική αλλαγή του 2015 ήταν ένα συλλογικό “Ως Εδώ” του λαού μας, που ξανακίνησε το τροχό της ιστορίας.

Ήταν η απόδοση των διαχρονικών πολιτικών ευθυνών στους υπαίτιους της καταστροφής & η εμπιστοσύνη στη μοναδική πολιτική δύναμη η οποία δεν δίστασε να μπει στη φωτιά της μάχης». και συνέχισε: «Το κόμμα μας χρειάζεται ένα ακόμη παράδειγμα ανιδιοτέλειας & αφοσίωσης. Ένα ισχυρό μήνυμα ότι αποτελεί προτεραιότητα, ως αναπόσπαστο κομμάτι της προσπάθειας για ενίσχυση της πολιτικής-κοινωνικής πλειοψηφίας. Προτείνω για επόμενο Γραμματέα της ΚΕ τον σύντροφο Π. Σκουρλέτη». «Σε αυτή τη διαδρομή η συμβολή του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του Πάνου Ρήγα ήταν αναντικατάστατη»

Αλλαγή λοιπόν, στη θέση του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο μέχρι σήμερα υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης θα είναι πλέον ο νέος γραμματέας του κόμματος, αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Ρήγα.


Ο Π. Σκουρλέτης δήλωσε από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ: «Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή για τη χώρα μας, τη μεταβατική περίοδο, που σηματοδοτείται από την ολοκλήρωση του μέχρι τώρα σκληρού προγράμματος λιτότητας, δημιουργούνται νέες δυνατότητες».


«Κανένα αξίωμα κυβερνητικό ή όποιο άλλο δεν έχει για μας μεγαλύτερη αξία από αυτά τα αξιώματα που προσδιορίζονται από τη συλλογική μας βούληση και τη συλλογική κομματική μας λειτουργία», είπε χαρακτηριστικά ο Αλ. Τσίπρας, προτείνοντας για τη θέση του γραμματέα τον Πάνο Σκουρλέτη.


Σχολιάστε εδώ