Αγάπες…

Αγάπες…

Οι φήμες ότι στελέχη της Κεντροαριστεράς και της Κε­ντροδεξιάς θα πάρουν θέση στον επικείμενο ανασχη­ματισμό της κυβέρνησης προκαλούν τριβές και αντιπαραθέσεις. Γ. Κύρτσος και Κ. Μίχαλος αντάλλαξαν πυρά, με χαρακτηρισμούς όπως «χουντικός» και «Κνίτης».

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γ. Κύρτσος έγρα­ψε: «Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Η Παπακώστα θέλει ξανά θέση υφυπουργού. Ο Μίχαλος έχει οικογενειακή υπουργική παράδοση (επί χούντας). Ο Ραγκούσης ξέ­χασε τι έλεγε για Τσίπρα, θυμήθηκε μεγαλεία ΓΑΠ. Ρίχνουν ανάθεμα στα κόμματα που τους ανέδειξαν, μήπως τους προτιμήσει ο Τσίπρας».

Οξεία ήταν η απάντηση του Κ. Μίχαλου: «Σε αντίθεση, ωστόσο, με τους σχολιαστές του Twitter (χωρίς καν mention στον ‘‘ενδιαφερόμενο’’), εγώ δεν υπήρξα γυρολόγος των κομμάτων και της πολιτικής… Ήμουν, είμαι και θα είμαι υποστηρικτής και αγωνιστής της κοινωνικής Δεξιάς. Σε αντίθε­ση με τους σχολιαστές του Twitter, δεν διένυσα όλο το φάσμα της πολιτικής για να βρεθώ από Κνίτης σε θέση όψιμου Νεοδημοκράτη».


Σχολιάστε εδώ