Μετά τη διπλωματική κρίση: ο Τσίπρας θέλει να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τη Μόσχα

Μετά τη διπλωματική κρίση: ο Τσίπρας θέλει να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τη Μόσχα

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη διπλωματική κρίση με τη Μόσχα, ελπίζει στην αποκατάσταση των σχέσεων της Ελλάδας με τη Ρωσία, όπως έκαναν γνωστό δύο πηγές της ελληνικής κυβέρνησης στο ρωσικό πρακτορείο  Sputnik Deutschland.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας ελπίζει να αποκαταστήσει τις σχέσεις μετά τη διπλωματική κρίση μεταξύ Ρωσίας και Ελλάδας. Οι δύο πηγές στους κύκλους της ελληνικής κυβέρνησης ανέφεραν στον Σπούτνικ. Ο Τσίπρας αναμένει επίσης μια επίσκεψη στη Μόσχα μέχρι τα τέλη του 2018.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας θέλει να επισκεφθεί τη Μόσχα πριν από το τέλος του έτους “. Θα ήθελε να μιλήσει με τον ρώσικο αρχηγό του κράτους, Βλαντιμίρ Πούτιν. Η συζήτηση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί τις επόμενες δέκα ημέρες, ανέφερε η πηγή.

Η δεύτερη πηγή στην ελληνική κυβέρνηση αποκάλυψε στον Sputnik ότι η κυβέρνηση ήταν βέβαιη ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έρθει στη Ρωσία το Νοέμβριο. Ο ελληνικός λαός είναι επίσης συντριπτικά υπέρ της βελτίωσης των σχέσεων με τη Ρωσία και είναι δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι υπήρξε μια κρίση.

Και οι δύο πηγές του Sputnik αποκαλύπτουν ότι η Αθήνα αναμένει από τον Ρώσο ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ να επισκεφθεί την Ελλάδα το Φθινόπωρο.


Σχολιάστε εδώ