Φλέβα χρυσού ο τουρισμός

Φλέβα χρυσού ο τουρισμός

-Η Ελλάδα είναι χώρα πρώτης επιλογής για τον τουρίστα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της TUI

«Το ένα ευρώ σε κάθε τέσσερα που έχουμε στην τσέπη μας προέρχεται από τον τουρισμό», επισημαίνει ο Θανάσης Σκόρδας, πρώην υφυπουργός, πρόεδρος του Think Tank Ριζοσπαστική Ευρωπαϊκή Μεταρρύθμιση & Ανασυγκρότηση (ΡΕΥΜΑ), τονίζοντας ότι ο σχετικός διάλογος που εξελίσσεται πρέπει να έχει μόνο θετικά αποτελέσματα στη συνολική βελτίωση του τουριστικού τομέα. Και έχει απόλυτο δίκιο. Ο τουρισμός είναι φλέβα χρυσού, μεγάλο κοίτασμα. Αρκεί να το εκμεταλλευτούμε σωστά…

Και αυτό το επιβεβαιώνει ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Φρίντριχ Γιούσεν, ο οποίος ήταν την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα και σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε με διθυραμβικά λόγια για τη χώρα μας.

«Η Ελλάδα είναι χώρα πρώτης επιλογής για τον τουρίστα. Οι ξένοι τουρίστες γνωρίζουν την Ελλάδα. Η Ελλάδα έχει brand name. Οι τουριστικές υποδομές είναι καλές. Η Ελλάδα έχει καλή ανταγωνιστικότητα στον τουρισμό, είναι φιλόξενη χώρα, έχει ωραία τοπία, πολιτισμό, ιστορία, οι τιμές είναι εντάξει και όλοι μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι», τόνισε ο διευ­θύνων σύμβουλος της TUI και κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι «Η Ελλάδα είναι σε ισχυρότερη θέση, η ανάπτυξη εδώ είναι πάνω από τον μέσο όρο. Είμαστε ευτυχείς που η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και στην ΕΕ. Το ευρώ μάς ενώνει».


Σχολιάστε εδώ