Δ. Μανωλάκου στην ΕΡΤ1: Ψεύτικες ελπίδες καλλιεργούν και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ – Μόνη λύση η οργάνωση του αγώνα (βίντεο)

Δ. Μανωλάκου στην ΕΡΤ1: Ψεύτικες ελπίδες καλλιεργούν και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ – Μόνη λύση η οργάνωση του αγώνα (βίντεο)

Παράσταση κοροϊδίας του ελληνικού λαού χαρακτήρισε το χθεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού η Διαμάντω Μανωλάκου μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1, το πρωί της Τετάρτης 22 Αυγούστου.

Η στρατηγική ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ είναι ίδια, η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του κεφαλαίου και γι’ αυτό η αντιπαράθεσή τους είναι κάλπικη, τσακώνονται για το ποιος έχει κόψει τα περισσότερα και όχι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος από την πολιτική που εφαρμόζεται και τα μνημόνια που ψήφισαν.

Και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, καλλιεργούν ψεύτικες ελπίδες, τόνισε και πρόσθεσε πως αν και βγήκαμε τυπικά από τα μνημόνια, εξακολουθεί να υπάρχει ισχυρή εποπτεία για να συνεχιστεί η ίδια βάρβαρη πολιτική μέχρι το 2060, με βάση τους νόμους που έχουν ψηφιστεί και από τη σημερινή και από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Στόχος είναι να παραμείνει φθηνό το εργασιακό κόστος για να αυξάνονται τα κέρδη των μονοπωλίων.

Η απάντηση και η λύση είναι η οργάνωση της πάλης των εργαζομένων παντού σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, κατέληξε η Δ. Μανωλάκου, υπενθυμίζοντας πως ό,τι κέρδισε ο εργαζόμενος τα προηγούμενα χρόνια, το κέρδισε με αγώνες.


Σχολιάστε εδώ