Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ο Κώστας Παπανικολάου

Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ο Κώστας Παπανικολάου

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχασε από το ρόστερ του στη θέση «3» τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά κράτησε τον Κώστα Παπανικολάου. Έναν παίκτη που αποτελεί βασικό μέλος του γηγενή κορμού της ομάδας, ο οποίος οδήγησε τους Πειραιώτες στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Κώστας Παπανικολάου ανανέωσε φέτος το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια, έως και το 2021. Οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» μεταξύ άλλων μιλώντας μαζί του του τόνισαν τα εξής: «Σε θέλουμε μαζί μας, πιστεύουμε σε εσένα, σε θεωρούμε δικό μας παιδί και σε βλέπουμε ως τον επόμενο αρχηγό και ηγέτη της ομάδας μας», με τον 28χρονο φόργουορντ ακολούθως να τους σχολιάζει πως από τη στιγμή που ανανέωσε, αυτό που θέλει είναι να κλείσει την καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι.

Αλλά και ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει να δουλέψει μαζί του, να τον εξελίξει και να τον βελτιώσει, δίνοντάς του χώρο και χρόνο. Ήδη έχει μιλήσει με τον Παπανικολάου και του έχει τονίσει πως περιμένει πολλά από εκείνον τη χρονιά που έρχεται, καθώς θέλει να του αναθέσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Όλα αυτά λοιπόν έχουν δημιουργήσει έξτρα κίνητρο στον 28χρονο φόργουορντ ώστε να επιδιώξει να πραγματοποιήσει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.


Σχολιάστε εδώ