Η Caroline Nokes στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Η Caroline Nokes στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Eπίσκεψη στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποίησε χθλες η Υπουργός Μετανάστευσης του Υπουργείου Εσωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας κα. Caroline Nokes, όπου και συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. Σταμάτιο Ράπτη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της κας. Υπουργού συζητήθηκαν θέματα μετανάστευσης, ευρύτερου κοινού ενδιαφέροντος και διμερούς συνεργασίας.

H κα. Υπουργός συνοδευόταν από την Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Αθήνα κα. Kate Smith μετά Αξιωματούχων του Βρετανικού Υπουργείου Εσωτερικών και της Βρετανικής Πρεσβείας, ενώ από ελληνικής πλευράς στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Α’ Υπαρχηγός του Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Β’ Υπαρχηγός Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ. Αθανάσιος Ντούνης, ο Διευθυντής του Κλάδου Ασφαλείας και Αστυνόμευσης Υποναύαρχος Λ.Σ. κ. Ιωάννης Αργυρίου, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Ποντοπόρου Ναυτιλίας, Ασφάλειας & Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων, Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου καθώς και ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης.


Σχολιάστε εδώ