Η ΑΕΚ έκλεισε με τις προσθήκες των Μπογέ, Πόνσε και Άλεφ τις βασικές ανάγκες της…

Η ΑΕΚ έκλεισε με τις προσθήκες των Μπογέ, Πόνσε και Άλεφ τις βασικές ανάγκες της…

…με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προχωρά πλέον στην προετοιμασία της ομάδας για τα δύο μεγάλα παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η «Ένωση» δεν αναμένεται να κάνει κάποια άλλη προσθήκη μέχρι τις αρχές Αυγούστου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως έκλεισε για φέτος τον κύκλο της ενίσχυσης.

Η ΑΕΚ κινείται δεδομένα για την απόκτηση ενός μέσου που θα αντικαταστήσει πιθανότατα τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, o οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ουζουνίδη, χωρίς πάντως να είναι ακόμα σαφές αν ο συγκεκριμένος χαφ που θα αποκτηθεί θα έχει περισσότερο δημιουργικά ή ανασταλτικά χαρακτηριστικά.

Οι πληροφορίες θέλουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ να έχουν ανοικτά τα μάτια τους στην αγορά και για μία περίπτωση εξτρέμ. Ενός κλασικού ακραίου δηλαδή, που θα μπορεί να παίζει στη γραμμή και θα έχει διαφορετικά στοιχεία από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν τώρα στο ρόστερ και υπολογίζονται για εκεί. Τέλος, με δεδομένη την… ευπάθεια του Τσιγκρίνσκι στους τραυματισμούς, δεν αποκλείεται να αναζητηθεί κι ένας σέντερ μπακ.

H κλήρωση των ευρωπαϊκών κυπέλλων δίνει ελπίδες στις ελληνικές ομάδες για μια καλή πορεία στις διοργανώσεις. Η ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του νικητή του ζευγαριού Σέλτικ – Ρόζενμποργκ.


Σχολιάστε εδώ