7 από τις 16 ομάδες της Σούπερ Λιγκ μένουν χωρίς τηλεοπτική στέγη!

7 από τις 16 ομάδες της Σούπερ Λιγκ μένουν χωρίς τηλεοπτική στέγη!

Στον αέρα εξακολουθεί να είναι το πρωτάθλημα της Super League και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα αρχίσει στην ώρα του. Αιτία το γεγονός ότι οι επτά από τις 16 ομάδες της Σούπερ Λιγκ μένουν χωρίς τηλεοπτική στέγη. Έτσι, εκτός από την κλήρωση προς μετάθεση φαίνεται να οδηγείται και η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 25 – 26 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η Nova προσπαθεί να «κλείσει» με τον Παναθηναϊκό και τον Άρη, ενώ το Epsilon TV είναι σε επαφές με Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Ξάνθη, Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία, τη στιγμή που μπάσιμο φέρεται να ετοιμάζει η ψηφιακή πλατφόρμα της Wind.

Ένα επιπρόσθετο στοιχείο για όλα αυτά είναι και το γεγονός ότι η λίγκα ζήτησε και η ΕΠΟ συνηγόρησε ώστε να υπάρξει παράταση της προθεσμίας υποβολής της προκήρυξης και του ετήσιου προγράμματος αγώνων μέχρι τις 18 Αυγούστου 2018 και της αντίστοιχης προθεσμίας διαβίβασης της έγκρισης μέχρι τις 24 Αυγούστου 2018.

Οι συγκεκριμένες ημερομηνίες είναι οι καταληκτικές βέβαια, αλλά αν εξαντληθούν αντιλαμβάνεται κανείς πως πρωτάθλημα χωρίς προκήρυξη και εγκεκριμένο αγωνιστικό πρόγραμμα δεν μπορεί να υπάρξει και ούτε μπορεί τη μία μέρα να γίνει η επικύρωση και την επόμενη οι ομάδες να πάνε και να παίξουν (αν και στην Ελλάδα όλα είναι πιθανά). Βέβαια το συγκεκριμένο αίτημα είναι και μέρος ενός παιχνιδιού τακτικής, με τη λίγκα να πιέζει… καταστάσεις ώστε να βρουν τηλεοπτικά συμβόλαια όλες οι άστεγες ομάδες.


Σχολιάστε εδώ