«55ο Ράλλυ Αιγαίου»: Νικήτρια η νέα γενιά…

«55ο Ράλλυ Αιγαίου»: Νικήτρια η νέα γενιά…

Η επιμονή, η υπομονή και η σωστή προετοιμασία του κυβερνήτη Νίκου Φωτίου και του πληρώματός του ανταμείφθηκαν και το « Chiara Iason » κατέκτησε την πρωτιά στο «55ο Ράλλυ Αιγαίου», στην κατηγορία των ORCi.

Ύστερα από την τελευταία ιστιοδρομία, ενός ιδιαίτερα δύσκολου, εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, αγώνα, οι ιστιοπλόοι του « Chiara Iason » αντίκρυσαν, για πρώτη φορά, ως νικητές τον Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο. Η νίκη τους απέδειξε ότι στον ιστορικό θεσμό του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης κερδίζει ο καλύτερα προετοιμασμένος και δεν υπάρχουν φαβορί ή προβλέψεις.

Διεκδικητές του βαρύτιμου τρόπαιου, ύστερα από τρεις ιστιοδρομίες, ήταν τρία σκάφη, με την πλειοψηφία των πληρωμάτων των δύο εξ αυτών (Bullet – Encode και Αfricana – Optimum Team) να έχουν σταθερή παρουσία στο βάθρο των νικητών των τελευταίων διοργανώσεων. Αυτή τη φορά, όμως, ήταν η σειρά ενός άλλου σκάφους να αναδειχθεί νικητής στον δύσκολο ελληνικό υδάτινο μαραθώνιο. « Τιμή μας που συναγωνιζόμαστε με καταξιωμένους ιστιοπλόους, όπως ο Δημήτρης Δεληγιάννης και ο Περικλής Λιβάς. Αυτή τη χρονιά το πολεμήσαμε πολύ. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα που αποτελείται από τον βασικό κορμό, στον οποίο προστέθηκαν νέα παιδιά και δύο ιστιοπλόοι από την ομάδα του « Team Optimum ». Οι καιρικές συνθήκες μας δυσκόλεψαν γιατί δε συναντήσαμε τους ανέμους που επικρατούν τέτοια εποχή στο Αιγαίο », δήλωσε ο Νίκος Φωτίου, παλαιός αθλητής του σερφ, ο οποίος ασχολείται με την αγωνιστική ιστιοπλοΐα της ανοικτής θάλασσας τα τελευταία δέκα χρόνια.

 


Σχολιάστε εδώ