Έντονες οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης: Επικοινωνιακό σόου από Τσίπρα

Έντονες οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης: Επικοινωνιακό σόου από Τσίπρα

Oι αποκαλύψεις ότι κυβερνητικά στελέχη γνώριζαν για νεκρούς από την πυρκαγιά, την ώρα που έγινε η ενημέρωση του πρωθυπουργού το βράδυ της Δευτέρας προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης.

Νέα Δημοκρατία

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η κυβέρνηση οφείλει να απολογηθεί για το γεγονός ότι την ώρα που αποδεδειγμένα πια γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, το απέκρυψε σε  ένα θλιβερό τηλεοπτικό σόου με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον πρωθυπουργό, επιδιώκοντας να εξαπατήσει τους πολίτες. 
Κυρίως όμως οφείλει να ενημερώσει επιτέλους τους πολίτες για τον ακριβή αριθμό των αγνοουμένων. 
Ο πόνος της ελληνικής κοινωνίας είναι μεγάλος. Δεν χρειάζεται επιπλέον σύγχυση και επιπλέον ψέματα».

Κίνημα Αλλαγής

Δήλωση Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής:

«Ομολογία κυνισμού και απανθρωπιάς.
Έστησαν επικοινωνιακό show εξαπάτησης και συγκάλυψης.
Αποκαλύφθηκαν. Αλλά τσίπα για έμπρακτη ανάληψη της ευθύνης τους δεν έχουν».

Ποτάμι

Ανακοίνωση του Δημήτρη Τσιόδρα, εκπροσώπου Τύπου του Ποταμιού:

«Αισχρό θέατρο για παραπλάνηση των πολιτών
Ο επικεφαλής των ΟΥΚ και ο γ.γ. Σωματείου Ειδικών Φρουρών αποκαλύπτουν ότι πριν νυχτώσει είχαν βρει τους πρώτους νεκρούς στο Μάτι και είχαν ενημερώσει την πολιτική ηγεσία.Τρεις ώρες αργότερα παίζεται ένα αισχρό θέατρο μπροστά στις κάμερες.
Εμφανίζεται ο Πρωθυπουργός στις 23.37 σε μια σύσκεψη στο Συντονιστικό στην οποία δεν γίνεται κουβέντα για ανθρώπους που έχουν πεθάνει κι άλλους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους στη θάλασσα. Πρόκειται για συνειδητή πράξη παραπλάνησης των πολιτών. Η τραγωδία απέδειξε όχι μόνο την ανικανότητα των κυβερνώντων, αλλά και ότι δε διστάζουν μπροστά σε τίποτα. Κυνικοί και προκλητικοί.
Οι τεράστιες ευθύνες και τα μεγάλα ψέματα που καθημερινά αποκαλύπτονται θα ‘πρεπε να ‘χουν οδηγήσει σε παραιτήσεις και αποπομπές. Αλλά πρωθυπουργός και υπουργοί συνεχίζουν απτόητοι προκαλώντας την κοινωνία».


Σχολιάστε εδώ