Συνέντευξη Τύπου του Πατούλη – Παρουσίαση ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΚΕΔΕ

Συνέντευξη Τύπου του Πατούλη – Παρουσίαση ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΚΕΔΕ

Παρουσίαση ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΚΕΔΕ για τηλεδιασκέψεις και παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε στελέχη της αυτοδιοίκησης σε όλη τη χώρα

Σήμερα 12.30 ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ένωσης (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8).

Αντικείμενο της Συνέντευξης Τύπου θα είναι η παρουσίαση του Συστήματος Τηλεδιασκέψεων και Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης που εγκαινιάζει η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πρόκειται για μία ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω της οποίας θα δίνεται η δυνατότητα εκπαίδευσης αιρετών, στελεχών αυτοδιοίκησης και πολιτών σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρίσκονται με έμφαση στις απομακρυσμένες περιοχές, για προγράμματα, δράσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Αυτοδιοίκηση Α΄ Βαθμού.

Παράλληλα θα παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης, με απλό και ευέλικτο τρόπο, τηλεδιασκέψεων αιρετών από όλη τη χώρα.

Αμέσως μετά τη Συνέντευξη Τύπου ο κ. Πατούλης θα συνδεθεί μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας με Προέδρους των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων της χώρας.


Σχολιάστε εδώ