Ο Γερμανός πλουτίζει από τον Έλληνα, που αγοράζει γερμανικά προϊόντα

Ο Γερμανός πλουτίζει από τον Έλληνα, που αγοράζει γερμανικά προϊόντα

-Ιδού η ισότητα στην Ευρωζώνη

Στο 20,1% βρίσκεται η ανεργία στην Ελλάδα, την ώρα που στην Ευρωζώνη τον Μάιο ήταν μόλις 8,4%, το ίδιο ακριβώς ποσοστό που ήταν και τον Απρίλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat. Μάλιστα, ο αριθμός των ανέργων στην Ευρωζώνη μειώθηκε στα 13.660.000 άτομα.

Η μεγαλύτερη ανεργία καταγράφεται στη χώρα μας με 20,1% και στην Ισπανία με 15,8%. Και η χαμηλότερη στη Γερμανία, όπου είναι στο 3,4%. Τούτων δοθέντων, το ερώτημα που αβίαστα προκύπτει είναι πώς μπορεί να γίνεται λόγος για ενιαία Ευρωπαϊκή Ένωση και κοινή Ευρωζώνη όταν οι μεγάλες χώρες, με τις υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, παράγουν με πολύ χαμηλό κόστος προϊόντα μεγάλης ζήτησης και έτσι απομυζούν το διαθέσιμο εισόδημα του έλληνα πολίτη και γενικά των πολιτών των άλλων χωρών της ΕΕ, οι οποίες με τον τρόπο αυτό συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Γερμανίας, πρωτίστως, και στον πλούτο των πολιτών της.

Τα μεγάλα αφεντικά της ΕΕ θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να υπάρχουν προνομιούχοι που τρώνε με δέκα μασέλες από τον ιδρώτα των πολιτών των άλλων χωρών της ΕΕ, που είναι η… πλέμπα.

Αν δεν αλλάξει το γρηγορότερο αυτή η σχέση, σε λίγα χρόνια το Προσφυγικό θα φαντάζει… χάδι.


Σχολιάστε εδώ