Κ. Μητσοτάκης: Διαπλεκόμενος, χυδαίος, ψεύτης πρωθυπουργός

Κ. Μητσοτάκης: Διαπλεκόμενος, χυδαίος, ψεύτης πρωθυπουργός


Η σημερινή επέτειος σηματοδοτεί το χρονικό της ουσιαστικής πολιτικής σας ήττας. Φωνάζατε «go back κα Μέρκελ» και τώρα εκλιπαρείτε για δυο λόγια συμπάθειας & ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Πετάξατε στην άκρη τους παλιούς σας συντρόφους για να γίνετε οι εκλεκτοί της νέας διαπλοκής.

Χθες μάθαμε ότι υπάρχει και Μακεδονικός στρατός. Πείτε στον κ. Κοτζιά ότι είναι λίγο αργά για δάκρυα… Είχαμε προειδοποιήσει ότι η συμφωνία παράγει τετελεσμένα από την υπογραφή της. Γι’αυτό καταθέσαμε την πρόταση μομφής & θέσαμε όλους προ των ευθυνών τους. Δυστυχώς είχαμε δίκιο.

Τελειώνετε με την προπαγάνδα και μην προκαλείτε άλλο τους Έλληνες. Και επιτέλους, εσείς και κάποιοι στην Ευρώπη που επιμένουν να σας σιγοντάρουν, δείξτε αν μη τι άλλο, λίγο σεβασμό σε ένα λαό που υποφέρει λόγω των δικών σας τραγικών επιλογών.

Καταθέτω τροπολογία για να μην ισχύσει η περικοπή των συντάξεων. Εμείς την ψηφίζουμε γιατί είμαστε ενάντια στο κόψιμο τους. Τις καταψηφίσαμε, όταν εσείς τις ψηφίζατε. Ελάτε να την ψηφίσουμε μαζί. Τώρα. Για να δούμε επιτέλους ποιος λέει αλήθεια και ποιος είναι υποκριτής.

Μεταξύ του διπλού νομίσματος Βαρουφάκη και των μνημονίων που έρχονται γραμμένα στα αγγλικά, υπάρχει και ο δικός μας δρόμος: Ο δρόμος του μέτρου, της αλήθειας και της πειστικής επιχειρηματολογίας. Ο ρόλος του ισότιμου συνομιλητή και όχι του επαναστάτη που μετατρέπεται σε «yes man».

Σχετικό ρεπορτάζ
  


Σχολιάστε εδώ