Εικόνες Αποκάλυψης στη Μαγούλα: Χείμαρρος παρέσυρε τα πάντα – Εκλεισαν δρόμοι, καταστράφηκαν περιουσίες (φωτο-βίντεο)

Εικόνες Αποκάλυψης στη Μαγούλα: Χείμαρρος παρέσυρε τα πάντα – Εκλεισαν δρόμοι, καταστράφηκαν περιουσίες (φωτο-βίντεο)

Σοβαρά ήταν τα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, από το Δαφνί έως τα διυλιστήρια. Αργά το απόγευμα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, που είχε διακοπεί νωρίτερα.

«Βυθίστηκε» στα νερά η Μάνδρα

Ωστόσο, τα πραγματικά προβλήματα εντοπίζονται στην Μάνδρα και την Μαγούλα, που περνούν νέο εφιάλτη και δοκιμάζονται από τις νεροποντές που δημιούργησαν το γνώριμο σκηνικό του περασμένου Νοεμβρίου. Οι δρόμοι μετατράπηκαν πάλι σε ποτάμια από την ισχυρή βροχόπτωση.

Η Πυροσβεστική, δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και παροχή βοήθειας σε πολίτες. Οι 80 πυροσβέστες με 40 οχήματα που επιχειρούσαν δέχθηκαν 60 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και 35 για παροχή βοήθειας.

Όσον αφορά ιδιαίτερα στην πόλη της Μάνδρας, ο κεντρικός δρόμος Κοροπούλη «φούσκωσε» εκ νέου από το ορμητικό ρεύμα που «κατεβαίνει» από το όρος Πατέρα, ανεβάζοντας επικίνδυνα τη στάθμη. Ωστόσο το νερό κυλά και απομακρύνεται χωρίς να εμποδίζεται από οχήματα ή άλλα βαριά αντικείμενα καθώς οι κάτοικοι -πλημμυροπαθείς προ 7μήνου- πριόνησαν και τα απομάκρυναν έγκαιρα. Τα φερτά που κατεβαίνουν από το βουνό παρασύρουν τα ελαφρά αντικείμενα όπως και τα υλικά για τα υπό κατασκευή πεζοδρόμια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο: real.gr

Σχετικά άρθρα
      


Σχολιάστε εδώ