Το τέλος της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα ανήγγειλε ο Τσακαλώτος

♣ Τρίχες. Εδώ διάφοροι μελλοντολόγοι προβλέπουν ότι όπου να ‘ναι ξεκινάει η… Δευτέρα Παρουσία.

♣ Η κυβέρνηση απελευθέρωσε τους Έλληνες, θριαμβολογεί ο Π. Καμμένος. Ξύπνησε μέσα του ο Γ. Καραϊσκάκης και νομίζει πως είναι ο Ν. Σφακιανάκης.

♣ Έχουν δίκιο να ανησυχούν στο Μαξίμου για την αναταραχή στους ΑΝΕΛ. Από τις θυγατρικές ξεκινάει συνήθως η… κατάρρευση!

♣ Δώσαμε στα Σκόπια τη Μακεδονία με αντάλλαγμα τη ρύθμιση του χρέους. Για τις συντάξεις βλέπω να δίνουμε την Ήπειρο στην Αλβανία. Και έξτρα μπόνους τα Επτάνησα.

♣ Αναλογικά, για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ υπάρχει η Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες και το Βόρειο Αιγαίο.

♣ Το είπε άλλωστε κι ο πρωθυπουργός μετά τη συμφωνία: «Διαπράξαμε το πατριωτικό μας καθήκον». Ό­ντως, το… διαπράξατε.

Πώς το είχε πει παλιότερα ο Τσίπρας; Η επιμήκυνση του χρέους είναι ένα μακρύτερο σχοινί για να πνιγούμε. Ψάχνω για σχοινί!

♣ Επιμένει πάντως ο Ν. Κοτζιάς: «Δεν δώσαμε τίποτα για να πάρουμε ανταλλάγματα». Τίποτα απολύτως. Μόνο τη… Μακεδονία!

♣ Τη Μακεδονία τη «δώσαμε» στα γενέθλια του Νίμιτς. Την Ήπειρο παίζει να τη δώσουμε στην… επέτειο γάμου της Μέρκελ.

♣ Κακοήθειες ότι για το Σκοπιανό ο Μητσοτάκης άλλα λέει εντός κι άλλα εκτός Ελλάδας. Απλά, αυτά που λέει εντός δεν… συμπίπτουν με όσα λέει εκτός.

♣ Ο Θεοδωράκης θα ψηφίσει τη συμφωνία, αλλά δεν θα στηρίξει -λέει- την κυβέρνηση. Ψηφίζοντας δηλαδή τη συμφωνία ποιον στηρίζει; Τον… Κριστιάνο Ρονάλντο;

♣ Αυτή η έρευνα που έχει ο Κοτζιάς και δείχνει ότι το 47% είναι υπέρ της συμφωνίας πού ακριβώς έγινε; Στο… living room του Ζάεφ;

♣ Απόπειρα εξαγοράς βουλευτών των ΑΝΕΛ κατήγγειλε ο Π. Καμμένος. Για το ότι δεν τα κατάφεραν τι να υποθέσουμε; Ότι δεν τα… βρήκαν στο ποσό;

Φωνάζουν διάφοροι γιατί η Δούρου έχει διορίσει τον σύντροφό της, τον αδελφό της και τη νύφη της. Και τι θέλουν δηλαδή; Να βάλει και τον κουμπάρο της;

♣ Ό,τι ήταν ο Βαρουφάκης για την οικονομία θα αποδειχθεί ο Κοτζιάς για τα εθνικά θέματα. Ο πρώτος μας κόστισε 100-150 δισ., τον δεύτερο θα τον πληρώνουμε για μια ζωή.

♣ Η Έλ. Κουντουρά πήγε στα Χανιά κι εγκαινίασε νέα γραφεία των ΑΝΕΛ. Δεδομένων των συνθηκών, σπηλιά πρέπει να εγκαινιάσει. Να ‘χουν κάπου να κρυφτούν!

♣ Περιζήτητος στα ΜΜΕ ο Αντώναρος. Αν δεν «πολεμούσε» τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη, δεν θα τον φώναζαν ούτε στο… Ράδιο Λιδωρίκι.

♣ 1,7% στις δημοσκοπήσεις οι ΑΝΕΛ! Ποσοστά κόμματος είναι αυτά ή… εξετάσεις για σάκχαρο;

♣ Να ενταχθεί στους ΑΝΕΛ πρότεινε ο Τ. Κουΐκ στον Αντώναρο, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Έχει πιο συμφέρουσα πρόταση από τη… Λίβερπουλ!

♣ Τι έγινε, σύντροφε Τέρενς; Ξέμεινε ο «Τιτανικός» από μάγειρα;

♣ Αν είναι δυνατόν! Στα Γιαννιτσά αποδοκίμασαν και τη Θ. Τζάκρη. Κανένας σεβασμός πλέον στα Gucci και στα Hermes.

Βρήκαμε Κοτζιά να θάψουμε πέντ’-έξι (… εθνικά θέματα).

♣ «Ένας αρχηγός πεθαίνει μαζί με το κόμμα του», λέει ο Στ. Θεοδωράκης. Ζωή σε λόγου μας…

♣ Ανεπιθύμητοι, λόγω Σκοπιανού, οι ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ στην ετήσια εκδήλωση των Σαρακατσαναίων. Σε λίγο δεν θα τους καλούν ούτε σε… παιδικά πάρτι!

♣ Υπέρ της αυτόνομης πορείας βουλευτές και στελέχη του Ποταμιού. Εύγε! Αντί να πάρουν κι άλλους στον λαιμό τους, προτιμούν να πάνε μόνοι τους για… βρούβες!

♣ Άστοχο να λένε ότι ο Καμμένος «ξεπούλησε» τη Μακεδονία για την καρέκλα. Κρίνοντας από τη σωματοδομή, μιλάμε για διθέσιο καναπέ και πάνω.

♣ Λύση για το Μεταναστευτικό είναι να σταματήσουν οι πόλεμοι, απεφάνθη ο Γ. Μουζάλας. Ενώ αν καταργήσουμε και τα ΙΧ θα εκλείψουν τα… τροχαία ατυχήματα.

♣ Αυτός που επιχείρησε να εξαγοράσει τον Παπαχριστόπουλο το λιγότερο που πρέπει να διωχθεί είναι για… έλλειψη γούστου!

♣ Π. Καμμένος, Ρα­γκούσης, Αντώναρος… να δούμε πόσους θα χωρέσει τελικά το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.


Σχολιάστε εδώ