Τα σέβη τους στον τούρκο πρόξενο πήγαν να υποβάλουν οι τοπικοί παράγοντες

Τα σέβη τους στον τούρκο πρόξενο πήγαν να υποβάλουν οι τοπικοί παράγοντες

-Την ώρα που ο Ερντογάν έχει φυλακίσει τους δύο αξιωματικούς μας

Χιλιάδες έλληνες πολίτες διαμαρτύρονται με κάθε τρόπο στην προκλητική, απάνθρωπη μεταχείριση των δύο ελλήνων αξιωματικών που κρατούνται παράνομα στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Στη Θράκη, δυστυχώς με προκλητικό τρόπο, έλληνες πολίτες και μάλιστα δημόσια πρόσωπα, αντί, στοιχειωδώς, σε ένδειξη διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης, να βάλουν σε «απομόνωση» το τουρκικό προξενείο, έσπευσαν να υποβάλουν τα σέβη τους και να φωτογραφηθούν με τον τούρκο πρόξενο. Έσπευσαν εκεί για να μην παρεξηγηθεί ο υπάλληλος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, που με τέτοιες κινήσεις αναδεικνύεται από τους συγκεκριμένους έλληνες πολίτες σε «τοποτηρητή» της Θράκης.

Χωρίς καμιά διάθεση στοχοποίησης, καθώς οι φωτογραφίες τους ήταν δημόσιες, αναφέρουμε όλους εκείνους που υπέβαλαν τα σέβη τους στον τούρκο πρόξενο:
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, Αϊχάν Καραγιουσούφ, Μουσταφά Μουσταφά και του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ, οι δήμαρχοι Αρριανών Ριτβάν Αχμέτ, Ιάσμου Ισμέτ Καντί, Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, ο νεοδημοκράτης περιφερειακός σύμβουλος και πιθανός υποψήφιος της ΝΔ Μουσταφά Κατρατζί, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στον Δήμο Κομοτηνής και συνήγορος του ψευδομουφτή Κομοτηνής Ερτζάν Αχμέτ και ο γιος του Αχμέτ Σαδίκ, Λεβέντ. Δεν έλειψαν και οι ακόμη πιο δυσάρεστες εκπλήξεις, όπως η παρουσία του δημάρχου Σαπών κ. Σταυρίδη…

[email protected]


Σχολιάστε εδώ