Ετοιμάζονται για εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής

Ετοιμάζονται για εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής

Κινητικότητα μεγάλη παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο Κίνημα Αλλαγής. Προφανώς, κάτι… οσφραίνονται. Ενδεχομένως προσφυγή σε πρόωρες εκλογές μετά τον… θρίαμβο των Πρεσπών και τα… δώρα που πήραμε από τους… εταίρους / δανειστές μας.

Αλλά ετοιμάζονται και για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, που θα γίνουν με την απλή αναλογική, όπως έχει αποφασίσει το Μαξίμου. Και ήδη έπιασαν δουλειά. Ξεκινώντας από την επιλογή των υποψηφίων σε κάθε νομό από τις δύο Επιτροπές που συστήθηκαν.

Στην Επιτροπή Ψηφοδελτίων, επικεφαλής της οποίας είναι ο γραμματέας της ΚΕ Μανώλης Χριστοδουλάκης, μετέχουν οι Μανώλης Όθωνας, Βασίλειος Κεγκέρογλου, Κωνσταντίνος Σκανδαλίδης, Γιάννης Μεϊμάρογλου, Γιώργος Μαυρωτάς, Δημήτρης Ρέππας, Γρηγόρης Νιώτης, Ανδρέας Σπυρόπουλος, Στέφανος Παραστατίδης και Δημήτρης Χαλαζωνίτης.

Στην Επιτροπή Αυτοδιοίκησης, επικεφαλής της οποίας είναι ο Γιώργος Καμίνης και η οποία θα αναλάβει όλα τα θέματα που έχουν σχέση με τις εκλογές της ΤΑ, μετέχουν οι Άγγελος Τόλκας, Παρασκευή Χριστοφιλοπούλου, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, Θάνος Μωραΐτης, Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου, Ολυμπία Αναστασοπούλου, Γιώργος Κόκιος, Νίκος Παντελιάς, Ιωάννης Σμέρος, Απόστολος Κοιμήσης και Έφη Παγκάλου.


Σχολιάστε εδώ