Συνεδρίασε το Υπηρεσιακό Συμβούλιο για τις μεταθέσεις συμβούλων και γραμματέων πρεσβείας

Συνεδρίασε το Υπηρεσιακό Συμβούλιο για τις μεταθέσεις συμβούλων και γραμματέων πρεσβείας

Από Αρχές Εξωτερικής Υπηρεσίας στην Κεντρική Υπηρεσία:
Σύμβουλοι πρεσβείας Α’: Α. Φάρρου από Τελ Αβίβ, Γ. Καραχάλιος από ΓΠ Λος Άντζελες, Α. Κοτίδης από Σόφια, Λ. Τσώκος από Βουδαπέστη, Α. Ιωαννίδης από Τορόντο, Δ. Κουκουλοπούλου από Οδησσό, Ε. Κακαβελάκης από Αλεξάνδρεια, Π. Αντωνάτος από Λευκωσία, Α.-Κ. Γούρας από Αδελαΐδα, Δ. Βελισσαρούλης από Ζάγκρεμπ, Γ. Τασσιόπουλος από Γκουανγκζού, Ε. Μπισμπικοπούλου από Λισαβόνα. Σύμβουλος πρεσβείας Β’ η Σ. Χόλη από Πεκίνο. Γραμματείς πρεσβείας Α’: Α. Μήτση από Βιέννη, Σ. Ιωαννίδης από Βερολινο, Μ. Ζιούβα από Μαδρίτη, Π. Καρανίκα από Σόφια, Α. Λεούσης από Βηρυτό, Α. Παπαμαλής από Τίρανα, Ν. Καραλέκας από Μοναστήρι, Ε.-Κ. Ζέρβα από Τίρανα και Η.-Α. Κλουβάτος από Ριάντ.

Από την Κεντρική Υπηρεσία σε Αρχές της Εξωτερικής Υπηρεσίας:
Οι Σύμβουλοι πρεσβείας Α’: Ε. Λιανίδου στο ΓΠ Στουτγάρδης, Σ. Βενιζέλος στο Ζάγκρεμπ, Α. Αλεξανδρίδης στη Ρώμη, Α. Κοτσιώνης στο ΓΠ Αλεξάνδρειας, Γ. Ψιαχάς στο ΓΠ Αδελαΐδας, Λ. Κακίσης στο ΓΠ Αργυροκάστρου, Χ. Καράγιωργα στη Βουδαπέστη, Ν. Βέργης στο Λουξεμβούργο, Σ. Σπυριδάκης στην Αμπούτζα, Μ. Αγγελόπουλος στο ΓΠ Αμβούργου, Ι. Μαλλικούρτης στη Λευκωσία, Γ. Σουλτανόπουλου στο ΓΠ Κωνσταντινούπολης, Α. Αναστόπουλος στη Μαδρίτη, Χ. Ζαχαρόπουλος στη ΜΑ ΟΑΣΕ, Β.-Γ. Μαλιγκούδης στο ΓΠ Τορόντο, Π. Χοτζόγλου στο Δουβλίνο, Σ. Δελή στο Τελ Αβίβ, Ι. Πετροπούλου στο Ν. Δελχί, Ε. Μπενιατόγλου στο ΓΠ Λος Άντζελες.

Οι Γραμματείς πρεσβείας Α’: Μ. Μεγαλοκονόμου στα Τίρανα, Ε. Τσόλκας στη Μαδρίτη, Α. Μανιατάκη στην Ουάσινγκτον, Κ. Καραμουσαλής στα Τίρανα, Α. Σπυρόπουλος στη Βηρυτό, Α. Παπαμάργαρης στην Τεχεράνη, Α. Μανιατάκης στο Ριάντ, Ν. Μαυροειδής στη ΜΑ ΕΕ, Μ. Οικονομόπουλος στην Κινσάσα, Π. Αναγνωστόπουλος στην Τρίπολη, Α. Μπίκης στο ΓΠ Καΐρου, Γ. Οικονόμου στο Ν. Δελχί, Μ. Ουνανιάν στην Τζακάρτα, Α. Κολοκυθά στο Πεκίνο, Π. Κουγιού στο Σεράγεβο.

Από Αρχή Εξωτερικής Υπηρεσίας σε Αρχές Εξωτερικής Υπηρεσίας:
Σύμβουλοι πρεσβείας Α’: Α.-Μ. Λυμπερόπουλος από Ρώμη στο ΓΠ Οδησσού, Ο. Αναγνωστόπουλου από το Δουβλίνο στη Σόφια, Α. Κουτσομητσοπούλου από το Νέο Δελχί στη ΜΑ ΕΕ, Γ. Αρναούτης από το ΓΠ Αμβούργου στο Πεκίνο, Θ. Ματσούκας από το Κέιπ Τάουν στη Λισαβόνα, Κ. Δανασσής από το Λουξεμβούργο στο ΓΠ Γκουανγκζού, Μ. Γαβριηλίδης από τη ΜΑ ΟΑΣΕ στο ΓΠ Κορυτσάς.
Γραμματείς πρεσβείας Γ’: Φ. Καρακατσάνη από το Ταλίν στο Μπακού, Γ. Δρακόπουλος από το Μοντεβιδέο στο Ισλαμαμπάντ, Κ. Αδαμόπουλος από το Μπακού στο Λονδίνο, Γ.-Μ. Παπαϊωάννου από το Σεράγεβο στο Βερολίνο, Γ. Κρανιάς από το Αμπού Ντάμπι στην Αβάνα, Σ. Μανδαλίδης από την Τζακάρτα στη Βιέννη.

[email protected]


Σχολιάστε εδώ