Βρήκε συνήγορο…

Βρήκε συνήγορο…

…και μάλιστα πολύ καλό, τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης επί κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου, τον Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος με την παραποίηση των οικονομικών στοιχείων έδωσε τα… δικαιολογητικά για να μπει η χώρα δεμένη χειροπόδαρα στα Μνημόνια. Και κατά τον κ. Παπαϊωάννου, έχει κάνει άριστα τη δουλειά. Στημένος, δηλαδή, ο Άρειος Πάγος που δύο φορές άσκησε αναίρεση κατά της απαλλακτικής απόφασης του Εφετείου.

Δεν ξέρει τι λέει ο επίτιμος αρεοπαγίτης κ. Λουκάς Λυμπερόπουλος, με τα συγκλονιστικά στοιχεία που λεπτομερώς καταγράφει στην επιστολή που έστειλε στην «Καθημερινή», η οποία μάλιστα τη δημοσίευσε χωρίς την παραμικρή αμφισβήτηση. Και το «ΠΑΡΟΝ» την αναδημοσίευσε την περασμένη Κυριακή.

Δεν είδαμε τον «εξαίρετο επιστήμονα» κ. Γεωργίου να παραθέτει τα δικά του στοιχεία που ανατρέπουν τα αναφερόμενα στο «διά ταύτα» της αναίρεσης του Αρείου Πάγου. Συνασπίστηκαν οι αρεοπαγίτες γιατί έχουν προσωπικές διαφορές, έχουν κάτι να χωρίσουν με τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ;


Σχολιάστε εδώ