Δεν θυσιάζουμε τη Μακεδονία…

Δεν θυσιάζουμε τη Μακεδονία…

-Ο λαός δεν θα παραδοθεί…

Αυτό είναι το μήνυμα-κάλεσμα για τη δημιουργία «Επιτροπής Αγώνα για το Σκοπιανό και τη μη αλλαγή συνόρων στη Βαλκανική», στην εκδήλωση που θα γίνει αύριο, Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα, στα γραφεία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας στην πλατεία Κάνιγγος (Τζωρτζ 9).

Εισηγητές είναι οι Θέμος Στοφορόπουλος, Μανώλης Μηλιαράκης, Κατερίνα Σχοινά, Λεωνίδας Κουμάκης και Λεωνίδας Αποσκίτης και στο μήνυμά τους επισημαίνουν:

«Πιστεύουμε ότι δεν θα έχουμε καμία τύχη ‘‘ως χώρα και ως λαός’’ αν επαναλάβουμε και τώρα την πολιτική των συνεχών υποχωρήσεων στα εθνικά θέματα χάριν των υποτιθέμενων ‘‘συμμάχων’’. Μια τέτοια εξέλιξη θα είναι το αποκορύφωμα της άρνησης ενός επίσημου κράτους να προστατέψει το έθνος που βρίσκεται εντός των συνόρων του. Η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει την αποτελεσματική ειρηνική δύναμη η οποία θα αποτρέψει την Αναθεώρηση των συνόρων και των διεθνών Συνθηκών στην περιοχή.

Το γεγονός ότι το μνημονιακό κατεστημένο αγνοεί την εκπεφρασμένη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού και σπεύδει να παραδώσει και την υπόθεση αυτή, όπως παραδίδει με τα μνημόνια την κυριαρχία και τον πλούτο της χώρας, δεν σημαίνει πως θα τα κατα­φέρει. Δεν σημαίνει πως και ο λαός θα παραδοθεί.

Δεν υποχωρούμε, γιατί αυτή η υποχώρηση δεν θα είναι η πρώτη. Θα είναι από τις τελευταίες πριν την οριστική κατάρρευση. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ».

Φωτό: insider.gr


Σχολιάστε εδώ