«Βόρεια», «Άνω» ή «Κάτω», μικρή σημασία έχει

♣ Η Ιστορία θα γράψει ότι το 2018 η Ελλάδα εκχώρησε στα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας.

♣ Γραφείο πρωθυπουργού: «Ορισμένοι βιάζονται να πούνε ‘‘χοπ’’ πριν ακόμη τα Σκόπια πηδήξουν το χαντάκι». Τι έγινε; Μεθυσμένοι γράφουν τις ανακοινώσεις στο Μαξίμου;

♣ Έπεσαν να τον φάνε τον Καμμένο γιατί εν μέσω Σκοπιανού πήγε στο Γκραν Πρι του Μονακό. Εντάξει, δεν πήγε και στη… Eurovision.

♣ Όταν λέει ο Δραγασάκης ότι η Ελλάδα δεν θα επηρεαστεί από την αναταραχή στις αγορές, εννοεί τη Βαρβάκειο ή την Αγορά του Ρέντη;

♣ Όσοι ζητούν από τον Τσίπρα να αποπέμψει τον Καμμένο, φοβάμαι ότι πιο πιθανό είναι το αντίστροφο. Να διώξει τον Τσίπρα ο Καμμένος…

♣ …και να φύγει long weekend με τη Θ. Φωτίου για… τρέλες στον Αργοσαρωνικό! Έχει και κότερο.

♣ Τέλος στις πολιτικές λιτότητας από τον Αύγουστο, λέει ο Φλαμπουράρης. Η μείωση των συντάξεων που έρχεται δεν είναι μέτρο, αλλά… παραλία στη Σέριφο.

♣ Η δε περικοπή του αφορολόγητου δεν πλήττει τα εισοδήματα, είναι η συνεισφορά της κυβέρνησης στο… λαϊκό τραγούδι.

Κατά τον Ν. Κοτζιά είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας αν τα Σκόπια λέγονται «Μακεδονία». Κατά θα ήταν αν λέγο­νταν… Καλαμάτα.

♣ Ταυτοποιήθηκαν τρεις ακόμη δράστες της επίθεσης κατά του Μπουτάρη. Σε λίγο θα συλλαμβάνουν κι όσους την ώρα εκείνη έπιναν ούζα στα Λαδάδικα!

♣ Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Τουρκία προτείνει ο Βαρουφάκης. Αποποινικοποιήθηκε η χρήση της κάνναβης και δεν το πήραμε χαμπάρι;

♣ Άλλες εποχές τα καλά λόγια του προέδρου των Βιομηχάνων θα ήταν ύβρεις για την Αριστερά. Σήμερα είναι έπαινοι. Ο τρίτος δρόμος…

♣ …για τον σοσιαλισμό περνάει από τα γραφεία του ΣΕΒ!

♣ Συμφωνώ με τον Μπουτάρη ότι η επίθεση ήταν οργανωμένη. Αν ήταν αυθόρμητη, το πιθανότερο να του… πετούσαν ντομάτες.

♣ Μέχρι τις εκλογές βλέπω τον Τσίπρα να κατηγορεί τη ΝΔ και για τη δολοφονία του Καποδίστρια.

Ρεαλιστής ο Τσίπρας: «Η έξοδος από τα Μνημόνια δεν θα αλλάξει θεαματικά τη ζωή μας». Πριν γίνουμε Ελβετία, θα κάνουμε μια στάση… Τυνησία.

Ενώ ο Κυριάκος θα αναρωτιέται τι σημασία έχει αν τον σκότωσε ο Μανώλης Χιώτης ή ο… Γιόχαν Κρόιφ.

♣ Διαμαρτύρεται ο Ανδρ. Λοβέρδος ότι κάποιοι βουλευτές εμφανίζονται στη Βουλή με εμφάνιση παραλίας. Το πρόβλημα είναι ότι ψηφίζουν με την ίδια λογική.

♣ Όταν λυθεί το Σκοπιανό, ο Κοτζιάς θέλει να κάνει πάρτι στα σύνορα. Γιατί όχι; Σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας μετά από κηδείες… ψήνουν αρνιά.

♣ Κανένας… ευαίσθητος στον ΣΥΡΙΖΑ να αποδοκιμάσει τις ύβρεις Καμμένου κατά βουλευτών της ΝΔ; Μπα…

♣ Έρευνες ξεκινούν στο Μαξίμου για τον θάνατο του αρχαίου Σωκράτη. Υπάρχουν, λέει, φήμες ότι δεξιός ήταν εκείνος που του πρόσφερε το κώνειο.

Διαμαρτύρεται η Ντόρα ότι στην αντιπολίτευση μαθαίνουν για το Σκοπιανό από τα ξένα sites. Πιο τυχεροί στην κυβέρνηση, πληροφορούνται από τον Ζάεφ.

♣ Γραφείο ταξιδιών σε άλλους πλανήτες φτιάχνει η NASA. Αν κάποιοι θέλουν ντε και καλά να δουν «UFO», ας έρθουν στην Ελλάδα.

♣ Αυξάνει η κυβέρνηση το όριο ανάληψης χρημάτων από τις τράπεζες. Μήπως γίνεται να αυξήσει και το… ποσό στον λογαριασμό;

♣ Ευτυχής η Τ. Χριστοδουλοπούλου για το έργο (;) της ως υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής. Δεν θέλω να την τρομάξω, αλλά κι ο Δράμαλης μετά τα Δερβενάκια δήλωνε… δικαιωμένος.

♣ 72 νεκροί και 992 τραυματίες τον Μάρτιο σε τροχαία ατυχήματα σ’ ολόκληρη τη χώρα. Διότι το παν είναι να ξέρεις καλό σημάδι!

♣ Με τη βενζίνη στα 2 ευρώ το πέρασμα στη νέα εποχή που υπόσχεται ο Τσίπρας θα γίνει πιθανότατα με… κάρα.


Σχολιάστε εδώ