Τα βρήκε με τον Ιβάν ο Κυριάκος

Τα βρήκε με τον Ιβάν ο Κυριάκος

-Τον Θ. Ζαγοράκη θα κατεβάσει για δήμαρχο Θεσσαλονίκης

Πατήσια – Παγκράτι έχει κάνει τη διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη ο Κυρ. Μητσοτάκης, στην προσπάθειά του να βελτιώσει το κλίμα για τη Νέα Δημοκρατία και τον ίδιο προσωπικά εν όψει εκλογών.

Κλίμα που είχε στο παρελθόν διαταραχθεί λόγω της διαμάχης του με τον Ιβάν Σαββίδη και κατ’ επέκταση με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά όχι μόνο.

Μία ή δύο φορές τον μήνα ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη κι εκτός από τις επίσημες δραστηριότητες έχει στο παρασκήνιο επαφές και συναντήσεις με παράγοντες της πόλης αλλά και της Βόρειας Ελλάδας γενικότερα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, με τη μεσολάβηση τρίτων, οι σχέσεις του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας με τον Ιβάν Σαββίδη έχουν πάψει προ πολλού να είναι ψυχρές και αποκαθίστανται προϊόντος του χρόνου. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μητσοτάκης φέρεται αποφασισμένος στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης το 2019 να κατεβάσει υποψήφιο για τον Δήμο Θεσσαλονίκης τον ευρωβουλευτή και πρώην ποδοσφαιριστή Θ. Ζαγοράκη. Κάτι που, όπως λέγεται, αποτελεί επιθυμία και του ομογενή επιχειρηματία. Αυτό θεωρείται βέβαιο ότι θα εξομαλύνει περαιτέρω τις σχέσεις των δύο ανδρών.

Φωτο: thetoc.gr


Σχολιάστε εδώ