Γ. ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ: ΓΙΝΑΤΙ. Ο ΣΟΦΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ (παρουσίαση βιβλίου)

Γ. ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ: ΓΙΝΑΤΙ. Ο ΣΟΦΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ (παρουσίαση βιβλίου)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ
Συγγραφέας:
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΠΟΥΖΟΣ


ΓΙΝΑΤΙ. Ο ΣΟΦΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ

ΤΡΙΤΗ 5/06/2018

Στο βιβλιοπωλείο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (Ελ. Βενιζέλου 30, Νέα Σμύρνη, τηλ.: 210 9336524), η Ένωση Ηπειρωτών Ν. Σμύρνης – Π. Φαλήρου Η ΤΙΤΑΝΗ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Καλπούζου, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο ΓΑΛΑΞΙΑΣ (Κεντρική Πλατεία Νέας Σμύρνης).

Τον συγγραφέα θα προλογίσει η Κλαίρη Δεληγιάννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Νέας Σμύρνης & Πρόεδρος Συλλόγου Ηπειρωτών

ΤΕΤΑΡΤΗ 6/06/2018

Στο Βιβλιοπωλείο ΤΟ ΘΕΜΑ (Φιλολάου 62 & Εκφαντίδου, Παγκράτι, τηλ.: 210 7569400) και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου, στον χώρο του βιβλιοπωλείου.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η φιλόλογος και συγγραφέας Ρούλα Μακρή. Ο συγγραφέας θα παρουσιάσει με ξεχωριστό τρόπο το βιβλίο του.

ΠΕΜΠΤΗ 7/06/2018

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Διονύσου με τη Λέσχη Ανάγνωσής της και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου, στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Διονύσου (Πλαστήρα 50, τηλ.: 213 213 9935).

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/06/2018

Στο Βιβλιοπωλείο ΧΑΡΤΟΡΑΜΑ (Αγίας Γλυκερίας 16, Γαλάτσι), ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γαλατσίου και Λαμπρινής και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου, στον χώρο του βιβλιοπωλείου.


Ο συγγραφέας στις παρουσιάσεις θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ


Σχολιάστε εδώ