Σε δημοσίευση έρευνας που έκανε η εταιρεία ΚΑΠΑ RESEARCH για τα Ιόνια Νησιά…

Σε δημοσίευση έρευνας που έκανε η εταιρεία ΚΑΠΑ RESEARCH για τα Ιόνια Νησιά…

…τα αποτελέσματα αποδοχής του δημάρχου μας, της βουλευτού μας και του περιφερειάρχη είναι άκρως απογοητευτικά για ενδεχόμενη επανεκλογή τους. Οι συμμαχίες αυτήν τη φορά μάλλον δεν θα τους διασώσουν.

Κάποια στιγμή πρέπει να τελειώνει το «αστείο» με τους μισούς προύχοντες να παρακολουθούν την παρέλαση πάνω στην εξέδρα και τους άλλους μισούς από κάτω, «μαζί με τον λαό»… Γελάει ο κόσμος…

Σαν κεραυνός έσκασε στην τοπική κοινωνία η πληροφορία ότι αντί να λειτουργήσει η ΜΕΘ που έγινε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, με δωρεά της οικογένειας Βεργωτή, ζητήθηκε από την αρμόδια 6η ΥΠΕ να μεταφερθούν «δανεικά» τα υπερσύγχρονα μηχανήματά της σε άλλο νοσοκομείο, στο Ρίο, όπως ακούστηκε. Ανακοίνωση έβγαλε ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς, δηλώνοντας την αντίθεσή του και ζητώντας να στελεχωθεί και να λειτουργήσει στο Νοσοκομείο Αργοστολίου η ήδη εξοπλισμένη μονάδα ΜΑΦ-ΜΕΘ και καλεί το υπουργείο Υγείας να σεβαστεί την οικογένεια Βεργωτή και τον Κεφαλονίτικο λαό και να αναζητήσει λύση σε κρατικό εξοπλισμό που παραμένει αναξιοποίητος σε κλειστές μονάδες άλλων νοσοκομείων.

Χλιαρή η άρνηση του δημάρχου, με την αιτιολογία ότι ο δανεισμός θα είναι για δύο-τρεις μήνες.
Εμείς να θυμίσουμε ότι «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».


Σχολιάστε εδώ